Booking.com
Zanimljivosti

Telepatska povezanost – ovo su znakovi da neko misli na Vas!

girl 2168357 960 720

Ako imate predosećaj da neko misli na Vas, obratite pažnju na ovih pet znakova! Saznajte da li ste sa nekim telepatski povezani.


Prema zakonima telepatije naša podsvest je vrlo razvijena i ima neverovatnu moć.

Sposobna je da šalje određene signale putem misli i unutrašnjeg emotivnog stanja. Ako su vaša čula izoštrena, intucija pojačana i spremni ste da vidite određene znakove, prema telepatiji je moguće da otkrijete kada neko misli na vas.

Evo kojih 5 telepatskih znakova pokazuju da neko misli na Vas:

1. Štucanje

Prvo je … štucanje. Nije ni čudo što prema starom verovanju kažu da ako štucate, neko vas se setio ili priča o vama. Ovo verovanje postoji mnogo vekova.

Prema telepatiji tokom štucanja mozak prima signale, čovek je izolovan od svega i fokusira se samo na štucanje. Zbog toga mnogi ljudi tokom napada štucanja počinju više da pričaju sa drugim ili zovu drage ljude telefonom.

2. Belo pero

Ako svuda vidite belo pero, onda je to jasan znak da neko misli na vas. Činjenica je da se od davnina bele ptice i njihovo perje smatraju simbolom ljubavi, nevinosti i čistoće.

Ova slika i asocijacija su toliko snažno ojačani u našoj podsvesti da podsvest čini sve da vam skrene pažnju.

3. Viđate ga/je u snovima

Dokazano je da je osoba u snovima sposobna da vidi ono što u životu ne primećuje. Podsvest u snu pokušava da nas usmeri ka određenoj osobi ili nagovesti da neko iz našeg okruženja misli na nas. Sanjamo ljude za koje smo energetski vezani.

4. Odjednom se setite neke osobe

Bez ikakvog razloga, ako se sasvim slučajno setite neke osobe moguće je da ona upravo razmišlja o vama. U takvim trenucima on šalje telepatske signale i oni stižu do vas. Inače, ovo je najmanja stvar za koju je podsvest sposobna.

5. Neočekivani talas osećanja

Ako osetite snažan nalet emocija, bilo da su pozitivne ili negativne, prema telepatiji moguće je da neko isto takve emocije razvija prema vama. Snažne emocije se najviše mogu pojaviti kada mislite na bivše ljubavi.

To ne znači da ta osoba sigurno želi da vam se vrati, već da se i ona priseća nekih trenutaka sa vama ili ste još uvek energetski povezani.

(magazin.novosti.rs/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јул 2024.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia