Booking.com
Kultura Džet-set News VIP

PESNIKINJI ZAHVALNICA OD PRIHVATILIŠTA ZA DECU U BEOGRADU

PESNIKINJI ZAHVALNICA OD PRIHVATILIŠTA ZA DECU U BEOGRADU

Srpska pesnikinja i humanitarka Božica Velousis u svakom trenutku misli na najmlađe koji su ugroženi, a da je to tako, potvrđuje još jedna njena poseta beogradskom Prihvatilištu za decu, ovih dana kada su pripreme za vaskršnje praznike u toku.


Ovo nije njena prva poseta, ali ni poslednja. Uvek se obraduju kada je vide, kako osoblje, tako deca, kaže ona. Ovaj put je pripremila lepu donaciju; odeću za decu, slatkiše i ostalo… a najviše pozitivnu energiju, osmeh i veru u ljubav.

PESNIKINJI ZAHVALNICA OD PRIHVATILIŠTA ZA DECU U BEOGRADUKako ova saradnja sa Prihvatilištem traje već neko vreme, naša Božica je od direktora Prihvatilišta Danijele Stajković dobila zahvalnicu za saradnju i uspomenu na ovo prijateljstvo. Božici to znači, ali najviše čaše sa logom prihvatilišta iz dečje radionice i sapuni, napravljeni sa mnogo ljubavi.

Ovi trenucni humanosti bi trebalo da podstaknu sve mame i tate da ne zaborave da nekome fali lepa reč, ljubav, poklon. Inače, Božica Velousis je nedavno na 66. rođendanskoj proslavi Prihvatilišta bila gost, kada se svečanom manifestacijom obeležio datum u Teatru „Vuk Karadžić“ u Beogradu…

Tom prilikom, dir. Danijela Stajković je istakla da svako dete koje se nađe u stanju socijalne potrebe, kada su mu ugroženi život, zdravlje i bezbednost, može da dođe u Prihvatilište za decu, koje je sigurno mesto 24 časa. Stajkovićeva je dodala i to da se ove godine obeležava još jedan mali, ali za njih izuzetno lep jubilej – pet godina u novom prostoru.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia