Booking.com
Estrada VIP

Otkriveno da li je Aleksandra Mladenović bila u alkoholisanom stanju! Pevačica nakon udesa donela šok odluku

"IMALA SAM TRAUME I BILA SAM U DEPRESIJI" Aleksandra Mladenović otkrila da je sa bivšim prošla kroz pakao, uradio joj je stravičnu stvar
Foto: Printscreen/ Instagram

Folkerka Aleksandra Mladenović doživela je udes u srpskoj prestonici, u noći između 2. i 3. maja u blizini njenog stana, kada se na raskrsnici sudarila sa autobusom.


Njen automobil je totalno bio uništen od siline udarca autobusa sa vozačeve strane, u prilog čemu svedoče i fotke do kojih je došla redakcija Kurira.

Ovim povodom Aleksandra se oglasila putem Instagrama i obratila svima koji brinu, te tom prilikom otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

– Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku – navela je Aleksandra i dodala:

– Da ne zaboravim da naglasim… Sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro – saopštila je Mladenovićeva, pa otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

– I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme – otkrila je ona.

PRess Serbia