Booking.com
Estrada Event Festival Music News

Duška Vučinić: Žao mi je što Teya Dora nije doživela Evroviziju kakvu mi pamtimo!

Duska Vucinic 1

Evroviziju, koja se ove godine održala u Malmeu obelena je brojnim skandalima, ali i nastupima o kojima će se sigurno dugo pričati.
Duška Vučinić, koja je izveštavala iz Malmea i boravila sa našom delegacijom u Švedskoj, u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1 otkriva da joj je jako žao što Teya Dora nije imala prilike da oseti čar prestižnog takmičenja, koja je ranijih godina bila potpuno drugačija.
“Žao mi je što Teya Dora nije doživela Evroviziju kakvu pamtimo iz ranijih godina, kada su bile delegacijske žurke i kada su se pevači iz svih zemalja okupljali. Mi smo joj napravili rođendan i organizovali neku vrstu ‘Balkan partyja’, okupivši sve nas koji smo ostali u takmičenju, ali to je ostavilo lep utisak u Evropi – srpska, hrvatska i slovenačka predstavnica zajedno. Nažalost, nije bilo takvih druženja,” rekla je Duška, dodajući informaciju o mogućem povratku Bugarske u takmičenje:
“Moguće je da bi Bugarska mogla da se vrati, čak se spominje i mogući dolazak Maroka sledeće godine.”
Duška se osvrnula i na glasanje susernih zemalja. Na nedavno završenoj Evroviziji, Srbija je Hrvatskoj dala 12 poena, dok su oni našoj predstavnici dali samo 3.
“Ranije smo bili izdašniji kada su glasovi bili u pitanju, jedni drugima” – dodala je.
Predstavnik Hrvatske, Baby Lasagna, zauzeo je drugo mesto, što je u poslednjih dvadesetak godina najbolji rezultat koji je komšijska zemlja ostvarila.
Hrvatska je čvrsto verovala da će sledeće godine biti domaćin, pa su tokom Evrovizije počeli i da razmišljaju gde bi se takmičenje održalo. Iako su mnogi verovali da će sledeće godine Hrvatska biti domaćin prestižnog takmilenja to se ipak nije dogodilo.
– Bili smo u direktnom kontaktu sa kolegama iz HRT-a i onda smo zajedno sa njima prolazili kroz te njihove dogovore i na kraju, dešava se to što se dogodilo, ali to je Evrovizija – kaže Duška i otkriva ko su, pored Teya Dore bili njeni favoriti:
– Francuska, Baby Lasaga, Italija, Grčka i Švajcarska.
Duška kaže da pojedinim zemljama, zaista mesto nije bilo na evrovizijskoj sceni.
“Finci, apsolutno. Smetalo mi je što su se svi skinuli ove godine, bez obzira na to da li im je to koreografski pristajalo ili ne. Predstavnica San Marina, koja je bila pristojno obučena, iako malo jače građe, odjednom se skinula na kraju pesme. To nisam videla na probi, već je to bilo tek na kraju nastupa. Postavlja se pitanje šta će biti sledeće godine, jer smo ove godine videli mnogo toga, i ono što smo želeli i ono što nismo želeli da vidimo,” zaključila je Duška Vučinić u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

мај 2024.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia