Booking.com
Estrada Music VIP

EMIR ĐULOVIĆ NAJAVLJUJE NOVI HIT “LJUBAVI” nakon godinu dana od uspeha albuma “ŽIVI MOJE MILO”

EMIR ĐULOVIĆ NAJAVLJUJE NOVI HIT “LJUBAVI” nakon godinu dana od uspeha albuma “ŽIVI MOJE MILO”
Foto: Emir Đulović

Prošlo je godinu dana otkako je Emir Đulović osvojio srca publike sa svojim albumom “Živi moje milo”, koji je oborio sve rekorde slušanosti.


Pored hitova poput “Živi moje milo”, pesme poput “Ambis” i “Pištolj” takođe su naišle na izuzetan prijem kod publike. Međutim, pesma “Živi moje milo” izdvojila se kao posebna po tome što je osvojila posebno mesto u srcima slušalaca, što je jasno vidljivo na društvenim mrežama gde su se korisnici svakodnevno snimali uz ovaj zvuk.

Takođe, za istu pesmu snimljene je i veliki broj cover obrada od strane Emirovih kolega.

Nastupi Emira Đulovića takođe su bili obogaćeni ovim hitom, koji je publika tražila više puta tokom večeri. Sada, pevač prelazi na viši nivo najavom svog novog singla, koji nosi naziv “LJUBAVI”. Ova pesma, ispunjena ljubavlju, najavljuje se kao sledeći veliki hit koji će naći put do srca slušalaca širom regiona.

S nestrpljenjem očekujemo premijeru pesme “LJUBAVI”, verujući da će Emir Đulović  još jednom očarati publiku svojim talentom i emocijom koju unosi u svoju muziku. Pratite nas kako biste bili među prvima koji će uživati u ovom novom muzičkom delu.

Poslušajte deo pesme za koju slobodno možemo reći da obećava:

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PRess Serbia (@pressserbia)


Foto i video :Emir Đulović

PRess Serbia