Booking.com
Entertainment Estrada

“Svaki put kad se čujemo, obe plačemo”: Prijateljstvo Dare Bubamare i Marine Tucaković je jače od tračeva

"Svaki put kad se čujemo, obe plačemo": Prijateljstvo Dare Bubamare i Marine Tucaković je jače od tračeva
Foto: ATA Images

Dara Bubamara i Marina Tucaković su zakopale ratne sekire nakon šest godina i ponovo su u ljubavi kao nekada


Dara Bubamara i Marina Tucaković su zakopale ratne sekire nakon šest godina i ponovo su u ljubavi kao nekada. Naime, mediji su svojevremeno tvrdili da je Marina optužila pevačicu da joj je ostala dužna novac za devet pesama koje joj je uradila na albumu Delete iz 2013. godine.

Ali okolnosti su sada drugačije jer su obe rešile da zaborave ružnu prošlost i zajedno krenu u nove radne pobede.

Marina je Bubamari napisala tekst za novu duetsku pesmu, koju će ona uskoro snimiti sa Slobom Radanovićem, s kojim se navodno tajno viđala.

– Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se – otkriva izvor blizak pevačici i ističe da se njih dvoje godinama nisu viđale. Ipak, Bubamara je navodno kontaktirala Tucakovićevu kad je saznala za njenu bolest.

Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum – kaže ovaj izvor.

– Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu – rekla je pevačica za gorepomenuti list, dok je Marina bila nedostupna.

Izvor: Novosti

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia