Booking.com
Estrada

Rialda skinula producenta Kajli Minog: Plakala sam danima i na kraju sam prihvatila ponudu!

WhatsApp Image 2024 04 30 at 17.56.22
Foto: Nemanja Dedović

Iako se nedavno verila i uskoro, kako se šuška planira venčanje, pevačica Rialda nije odustala od njene prve ljubavi – muzike! Ona je fanove obradovala novom pesmom pod nazivom “300 zvjeri”, a kako ekskluzivno saznajemo producentski tim na ovoj numeri bio je tim iz Austrije koji su sarađivali sa svetski poznatim zvezdama poput Kajli Minog i grupe Maroon 5.

IMG 20240430 WA0055
Rialda (foto: Nemanja Dedović)

Rialda je numeru “300 zvjeri” dobila u trenutku kada je sa svojim sadašnjim verenikom otputovala na Maldive i tada je shvatila da su poslednje dve godine njenog života stale u ovu pesmu.

IMG 20240430 WA0056
Rialda (foto: Nemanja Dedović)

– Krajem prošle godine sam rešila da presečem neke stvari u karijeri, shvatila sam da mi treba novi početak. Eto, prvo se desila ljubav i to je nešto što je, čini mi se bio pokretač svega u mom životu. U januaru sam dobila pesmu “300 zvjeri” i sve vreme sam je slušala dok sam bila na odmoru. Plakala sam iznova i iznova…nisam mogla da verujem da je neko tako dobro opisao poslednje dve godine mog života. U pitanju je neka unutrašnja borba koju sam vodila i zaista sam oduševljena tekstom numere – rekla nam je Rialda.

IMG 20240430 WA0058
Rialda (foto: Nemanja Dedović)

Na pitanje da li je tačna informacija da su svetski producenti radili na ovoj numeri, Rialda je rekla:
– Tačna je informacija koju imate i zaista sam ponosna na ovu saradnju sa njima – rekla nam je pevačica koja će sve fanove uskoro obradovati sa još nekoliko novih pesama.

 

Tagovi
PRess Serbia