fbpx Sanjali ste neku životinju? Evo šta to može značiti i predvideti! - PRess Serbia | PR PRess team
Booking.com
Zanimljivosti

Sanjali ste neku životinju? Evo šta to može značiti i predvideti!

bluewave

Životinje u snovima predstavljaju fizičke karakteristike, primitivne želje i seksualnu narav, zavisno naravno o kvalitetima životinje koji se sanjaju.


 

One često simbolizuju divlje i necivilizovane aspekte ljudi koji ih sanjaju i zapravo označavaju skriveni deo u nama koji pokušavamo da odbijemo.

San da životinje mogu razgovarati, predstavlja superiorno znanje i često je poruka nekog oblika mudrosti. Spašavanje životinja u snu sugeriše da uspešno priznajete određenu emociju i zapravo priznajete da ste osvojeni.

Sanjate li životinje u laboratoriji to ukazuje da niste u mogućnosti u potpunosti da izrazite svoje želje i osećaje.

Aligator

Aligator u snu simbolizuje izdaju, prevaru i skrivene instinkte. To može biti signal da dajete novi pogled na neku situaciju. San s aligatorom takođe sugeriše da niste osetljivi. Bežite li od aligatora, voljni ste da se suočite s bolnim i uznemirujućim aspektima podsvesti.

Tu su i neke potencijalno destruktivne emocije koje odbijate da priznate. Aligator je simbol nekoga ko je nemilosrdan, bezosećajan i podmukao. Ako sanjate da vas aligator siluje,  povređeni ste ili iskorišćeni na neki način.

Antilopa

Antilopa u snovima sugeriše da možete ostvariti svoje velike ambicije samo ako uložite puno energije. Propada li antilopa u snu, to bi mogao biti znak da osećate krivicu zbog ljubavne afere.

Majmun

Majmun označava obmanu, nestašnost i laž, i znak je da se trebate smiriti. S druge strane to može simbolizirati vašu divlju unutrаšnju prirodu, posebno seksualnu.

Šišmiš

Šišmiš simbolizuje nečistoću, smetnje i prave demone. Alternativno, taj san predstavlja preporod i nerealizovani potencijal. Vaš trenutni put nije kompatibilan s novim ciljevima koje imate i zato pustite stare navike.

Beli šišmiš označava smrt člana porodice, a crni ličnu katastrofu. Prema kineskim verovanjima pet šišmiša u snu simbolizuje dobro zdravlje, dugovečnost, bogatstvo i sreću.

Medved

Medved je znak da prolazite kroz razdoblje života u kojem puno razmišljate i na neki način tražite nezavisnost. Napad medveda u snu označava agresiju, neodoljivu prepreku i nadmetanje i navodi da bi se mogli naći u pretećim situacijama.

Polarni medved u snu označava ponovno buđenje, ali alternativne i hladne emocije.

Bik

Bik u snovima simbolizira tvrdoglavost, snažnu volju, snagu i moć, a alternativno označava bogat i uspješan život. San je znak da vaš stav bude više deklarativan i da se ponekad morate naučiti na kompromise u pojedinim situacijama.

Bikovi su također simboli potisnute seksualne energije, plodnosti i muževnosti. Nepripitomljeni, razjareni bik predstavlja strasti koje su izvan kontrole. Kupanje u krvi bika predstavlja besmrtnost i vječni život.

Mačka

Mačka simbolizuje nezavisni duh, žensku seksualnost, kreativnost i moć. Ona takođe predstavlja nesreću i lošu sreću. San ima različito značenje, zavisno o tome volite li mačke ili ne.

Snovi o mački mogu značiti da je neko krajnje podmukao prema vama. Ako je mačka agresivna, imate problema sa ženskim aspektom sebe, a ako se bojite mačke, onda se bojite svoje ženstvenosti.

Nema li mačka rep, to znači gubitak samostalnosti i nedostatak autonomije. Grebe li vas mačka, verovatno se osećate ugroženo. Crne mačke su krivo povezane sa zlom, uništenjem i lošom srećom. Konkretno, ugrize li vas ili napadne crna mačka, slušajte intuiciju.

Bela mačka označava teška vremena. Mačići predstavljaju prelaznu fazu prema nezavisnosti, a alternativno simbolizuju nevinost i čistoću.

Krava

Krava simbolizuje vašu pasivnu i poslužnu prirodu. Alternativno, krava predstavlja majčinske instinkte i želju da brinete za nekoga. U nekim kulturama krava predstavlja božanske osobine plodnosti, prehranjivanja i majčinstva.

Sanjate li krdo krava imate potrebu za pripadnošću. Mužnja krava predstavlja spremnost za naporan rad.

Jelen

Jelen u vašem snu znači milost, saosećanje, nežnost, blagost i prirodne lepote. On takođe predstavlja nezavisnost, budnost i muškost.

Alternativno, san predstavlja ranjivost, a kao rezultat toga, drugi bi mogli da iskoriste vašu lakovernost. Ubijete li jelena, pokušavate da potisnete ženske osobine u sebi.

Pas

Pas simbolizuje intuiciju, vernost, velikodušnost i zaštitu. San će vam omogućiti da jakim vrednostima i dobrim namerama idete napred i ostarite uspeh.

Ako je pas opasan i reži, verovatno imate unutarnji sukob unutar sebe, a može ukazivati na izdaju. Ugriz u nogu pokazatelj je neodlučnosti u novim situacijama i nedostatak želje da se krene napred sa svojim ciljevima.

Alternativno, to simbolizuje neveru. Srećno lajanje psa simbolizuje užitak i društvenu aktivnost, dok zversko lajanje pokazuje vašu sklonost kontrolisanju situacije oko vas.

Kupovanje psa pokazuje sklonost kupovanja lažnih prijatelja ili pohvala od njih. Oblacite li psa, pokušavate prikriti sopstvene nedostatke.

Štene u snovima simbolizuje vašu zaigranu i bezbrižnu narav. Ako brinete o štencima u snu, znači da ste pouzdani, i da drugi mogu zavisiti o vama, posebno u teškim vremenima.

Slon

Slon je pokazatelj da trebate biti strpljivi i imate više razumevanja za druge, ali i da trebate zaboraviti neke stvari iz prošlosti.

On je simbol moći, snage, vernosti i intelekta. Jašete li slona, kontrolišete ono čega ste se nekad bojali. Bojite li ga se, imate ogroman problem s kojim se bojite da se suočite.

Riba

Plivanje riba u snu može simbolizovati začeće, jer mnoge žene sanjaju u njima ukoliko su trudne. One takođe mogu simbolizovati nedostižnu situaciju i pokazati da “postoji još mnogo drugih riba u moru”.

Spremanje ribe pokazatelj je da imate nove spoznaje, znanja i duhovne osećaje.

Lisica

Lisica predstavlja oštroumnost, lukavstvo i snalažljivost, a san vas upozorava da trebate neke od tih osobina češće da koristite u životu. Alternativno, lisica označava period izolacije ili samoće.

Žaba

Žaba znači neočekivane promene, transformaciju, obnovu ili ponovno rođenje. Skakanje žabe pokazuje nedostatak predanosti i znak je da skačete s jedne stvari na drugu.

Lovite li žabe u snu, nemarni ste u vezi vašeg zdravlja. Čujete li kreket žaba u snu, niste postigli ono što ste hteli.

Koza

Koza predstavlja nedostatak presude i pokazatelj je lakovernosti. Alternativno, koza je simbol seksualnosti, želje i strasti. Takođe, može biti znak da ste nečije žrtveno jagnje i da ćete biti krivi za tuđe nedelo.

Konj

Konj simbolizuje snagu, moć, izdržljivost, muškost i seksualno junaštvo, ali i veliku energiju, što je znak da morate ukrotiti divlju snagu unutar sebe.

Crni ili tamni konj označava divljinu, pa bi mogli da se sretnete s nepoznatom situacijom. Beli konj označava čistoću i prosperitet, ali bi mogli imati poteškoće s intimnošću i seksualnosti.

Krdo konja označava osećaj slobode i nedostatak odgovornosti i dužnosti, a može ukazivati na nekontrolirane emocije.

Jahanje konja pokazuje da ste na poziciji moći, a alternativno to znači da ćete do uspeha doći na nepošten način. Perete li konja, obnavljate snagu i vitalnost.

Poni označava razigrane aspekte vašeg života. On je pokazatelj neistražene, nerazvijene i nedisciplinovane moći.

Lav

Lav simbolizuje veliku snagu, hrabrost, agresiju i moć. Prevladaćete neke emocionalne poteškoće. Kao kralj džungle, lav predstavlja dostojanstvo, vođstvo, ponos i dominaciju, što znači da imate uticaj na druge.

Napada li vas lav, sila bi mogla da vas dovede do samouništenja. Crni lav predstavlja negativnu snagu i koristite svoju poziciju moći za zlo.

Miš

Miš označava strah i beznačajnost, što je znak da se skrivate u senci nekog drugog. Alternativno, ostavljanje sitnih problema ili beznačajnih pitanja nerešenim vas je možda izjelo iznutra.

Sanjate li da je miš ulovljen, pokazatelj je da niste na svojim nogama, već vas uvek drugi guraju napred.

Svinja

Svinja simbolizuje nečistoću, lakomost, tvrdoglavost i sebičnost. Alternativno, svinja predstavlja proždrljivost, prejedanje i bogatstvo te se odnosi na nekoga ko je prljav.

Ako vam se svinja sviđa i mislite da su slatke, tada vaši snovi o prljavim svinjama predstavljaju zablude o nekim stvarima. Ono što verujete i ono što stvarno su dve različite stvari.

Ovan

Ovan označava agresiju, energiju i impulsivnost. Odluke trebate donositi s više takta i razmatranja. To takođe simbolizuje moćne prijatelje koji će koristiti svoj uticaj i napore za vaše dobro.

Pacov

Pacov znači osećaj sumnje, pohlepe, krivice, bezvrednosti i zavisti. Čuvate neku tajnu koja vas izjeda iznutra ili ste učinili nešto na šta niste ponosni.

Alternativno, pacov označava odbojnost, nečistoću, pa čak i smrt. Crni pacov predstavlja tajnu aktivnost, dok beli znači da ćete primiti pomoć od neočekivanog izvora.

Ovca

Ovca je znak da vam nedostaje kreativnosti, individualnosti i inicijative pa se uvek povodite za grupom. San može biti znak da ste učinili nešto loše i zbog toga se osećate glupo.

Zmija

Zmija predstavlja skrivene strahove i brige koje vam prete. San je upozorenje da će se pojaviti nešto čega još niste ni svesni. Alternativno, zmija simbolizuje iskušenje i opasnu i zabranjenu seksualnost. Konkretno, zmija na krevetu znači da se osećate seksualno nemoćni.

Vi možete biti neiskusni, nervozni ili jednostavno ne možete pratiti ritam. Strah od zmija u snu, strah je od seksa i intimnosti. Kao pozitivan simbol, zmije predstavljaju ozdravljenje, transformaciju, znanje i mudrost. Vidite li kožu zmije u snu, to je znak zaštite od bolesti.

Zmija sa glavom na oba kraja znak je preopterećenosti, a može predstavljati neki komplikovani ljubavni trougao. Sanjate li da jedete zmiju upućuje da ste u potrazi za intimnošću ili seksualnim ispunjenjem.

Veverica

Veverica u snu označava besmisleni odnos bez ljubavi ili neprofitabilni poslovni projekt. S druge strane, veverica znači da morate rezervisati svoje vreme i energiju. Pregazite li vevericu u snu pokušajte promeniti svoja verovanja i ideje i uskladite ih s drugima.

Tigar

Tigar predstavlja snagu i sposobnost da se napregnute u različitim situacijama. San takođe znači da morate preuzeti neku od vodećih uloga.

Alternativno, tigar predstavlja žensku seksualnost, agresivnost i zavođenje. Tepih od tigrove kože u snu simbolizuje život luksuza i jednostavnosti.

Vuk

Vuk simbolizuje opstanak, samoću, misteriju, samopouzdanje i ponos. Sposobni ste biti pribrani u različitim okolnostima i uklopiti se u bilo koju situaciju s lakoćom. Takođe ste usamljenik po izboru.

Negativno vuk predstavlja neprijateljstvo i agresiju, te može ukazati na opsednutost, zavisnost ili nešto što je van naše kontrole. Beli vuk označava hrabrost i pobedu, a san da ubijate vuka ukazuje na izdaju.

(24sata.hr/pixabay)

Loading...

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia VIDEO NEDELJE

Hurricane - LOCO LOCO

Registruj se klikom na sliku ispod i isprobaj HIT ZARADU na internetu! Dobijaš početnih 10000 USD za probu

Loading...

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA!

bozen cosmetics

RADIO “KOLUBARA”, – slušajte besplatno kvalitetan radio na internetu

RADIO KOLUBARA

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

Vremenska prognoza

Priključite se PRess Serbia grupi

PRess Serbia Group
Javno group · 353 članova
 

Pridružite se grupi

 

Oficijalna grupa stranice PRessSerbia
Booking.com

All Topics

Poboljšani TURBO ŠLANK JE U PRODAJI!

bozen 300

Prijatelji sajta


BG online

 

class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

RSS NEVEROVATNE PONUDE DANA:

REZERVIŠITE SMEŠTAJ BRZO I POVOLJNO!Booking.com

PRess Serbia | PR PRess team
Close