Booking.com
Estrada

Sergej Pajić : Mi smo ludi i veseli, nismo mračni!

sergej pajic

Mladi pevač, koji je javnosti postao poznat u takmičenju “Pinkove zvezdice”, Sergej Pajić se ističe kao mladi muzičar koji hrabro istražuje nove zvukove i saradnje.
Njegov najnoviji singl, “Day Day”, predstavlja uzbudljivu kolaboraciju sa Krisom, talentovanim producentom iz Bosne i Hercegovine.
Uzbuđenje oko Sergejevog novog singla i njegovih budućih nastupa je visoko, a o tome razgovaramo direktno sa ovim talentovanim pevačem i tekstopiscem.
– Spremilli smo album koji je dosta mračniji i kada smo ga preslušavali shvatili smo da nismo to mi. Ludi smo, veseli i takav smo spot uradili – rekao je Sergej, dok Kris ističe da se ljudima jako svideo spot.
Iako ga mnogi nazivaju influenserom, Sergej ističe da je on pre svega muzičar i dodaje da oni u svojim pesmama ljubav predstavljaju na drugačiji način.
– Mi ljubav predstavljamo na malo drugačiji način. U ovoj pesmi smo se trudili da budemo malo u normalnijem fazonu, ali da je bio mračniji, dosta bi bilo… – dodao je mladi umetnik u emisiji “Kec na jedanaet” na televiziji K1.

PRess Serbia