Booking.com
Društvo News Travel VIP

Aquaworld Resort je i zvanično najbolji SPA hotel u regionu: Žiri “321 Srbija” bio je jednoglasan!

arb3

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. godinu, a odluka stručnog žirija i javno je saopštena tokom zvanične ceremonije održane  17. aprilla u Beogradu u prisustvu brojnih visokih zvaničnika, javnih ličnosti, turističkih radnika, diplomatskog kora i predstavnika medija.


Omiljeni hotelski kompleks turista iz regiona, nominovan je za prestižno priznanje u kategoriji za najbolji regionalni SPA hotel, a pored nagrađenog, nominovani su i Terme Olimia iz Slovenije i Terme Tuhelj iz Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Stručni žiri prisutan na završnoj godišnjoj “321 Srbija” ceremoniji bio je jednoglasan pri donošenju finalne odluke.

Inače, Aquaworld Resort Budapest, smešten nedaleko od centra glavnog grada Mađarske, jedan je od omiljenih hotelskih kompleksa turista iz Srbije, ali i iz celog regiona. Tako su naši gosti godinama unazad prvi po brojnosti poseta ovom hotelu i uvek mu se i iznova vraćaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 

 

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia