Booking.com
Početna » VIP » Tanja Savić otputovala sa verenikom: Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota! (FOTO)
Estrada VIP

Tanja Savić otputovala sa verenikom: Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota! (FOTO)

Tanja Savić otputovala sa verenikom: Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota
Foto: Instagram

Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a oni su boravili u Cirihu gde je pevačica imala nastup.


Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, par je krenuo za Beograd, a on je prati u stopu.

Tanja je na licu imala naočare za sunce, a Muhamed nije skidao osmeh i nema sumnje da baš uživaju u ljubavi.

Tanja Savić otputovala sa verenikom: Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota
Foto: Instagram

Podsetimo, Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno “da”.

Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

– Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci – priča izvor za “Kurir”, pa nastavlja:

– Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

PRess Serbia