Booking.com
Početna » VIP » “Ja sam jedini pacijent koji je plakao što odlazi sa psihijatrije”: Bojan Tomović napustio bolnicu!
Estrada VIP

“Ja sam jedini pacijent koji je plakao što odlazi sa psihijatrije”: Bojan Tomović napustio bolnicu!

"Ja sam jedini pacijent koji je plakao što odlazi sa psihijatrije": Bojan Tomović napustio bolnicu
Foto: Printscreen/TV Blic

Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada priča da mu je do te mere bilo teško da je sanjao o tome da legne u krevet i više nikad se ne probudi.


On je ponovo bio hospitalizovan, a kako je izjavio verovatno je jedini pacijent, koji je plakao zato što napušta psihijatrijsku bolnicu:

– Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo – priča Tomović i dodaje:

– Ovo mi je treća hospitalizaija i desilo mi se ono “Treća sreća” . Napokon sam bolje psihički, svaki dan, 12 dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge ,tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu – rekao je Bojan.

Izvor: PressSerbia/Republika

PRess Serbia