Booking.com
Bioskop Džet-set Entertainment VIP

Holivud je bacio pod noge, svetski model i glumac Antonio Lujak predstavlja svoj prvi producentski film ”Tacoma” (VIDEO)

Holivud je bacio pod noge, svetski model i glumac Antonio Lujak predstavlja svoj prvi producentski film ''Tacoma''

Poznati svetski model i glumac Antonio Lujak uspeo je ono što je malo kome pošlo za rukom da postane miljenik Holivuda.


Svoju karijeru je počeo kao model, gde je osvajao modne piste, bio zaštitno lice najvećih svetskih brendova, njegovom šarmu nije odolela ni glumica Eva Longoria a onda ga je život odveo u Los Anđeles gde je uporedo gradio i uspešnu glumačku karijeru.

Holivud je bacio pod noge, svetski model i glumac Antonio Lujak predstavlja svoj prvi producentski film ''Tacoma''Ovaj neodoljivo šarmatni model i glumac otišao je korak dalje i oprobao se i kao producent u novom filmu ”Tacoma” scenariste i direktora Jigeesh Magar, gde uporedo je jedan od glavnih glumaca pomenutog filma. Među glumica su se našla mnoga uspešna imena Holivuda ali ono što će publici svakako privući pažnju jeste i glumac Eric Roberts.

“Tacoma” he SF triler, u filmu dva naučnika rade na serumu koji u 72 sata nezdrave organe pretvara u zdrave, film koji će sigurno osvojiti srce publike širom sveta.

Holivud je bacio pod noge, svetski model i glumac Antonio Lujak predstavlja svoj prvi producentski film ''Tacoma''Premijera filma očekuje se 31. maja i biće dostupna na mnogim platformama Amazon, Apple TV, Google Play, Vudu kao i na kablovskoj VOD.

PRess Serbia