Booking.com
Početna » Lepota i zdravlje » Saveti » Rešite se žutih mrlja na noktima!
Lepota i zdravlje News Saveti

Rešite se žutih mrlja na noktima!

Evo koje promene na NOKTIMA su ALARM za lekara!!

Žuti nokti nisu lepi i često ih skrivamo ispod slojeva laka, ali kamufliranje vam neće pomoći da rešite, već dodatno pogoršate problem.

Stoga vam savetujemo da isprobate neki od četiri pomalo neobična rešenja koja će vam pomoći da noktima vratite prirodnu boju i sjaj.

Ulje lavande

Nokat istrljajte sa kap-dve lavandinog ulja, a potom žute mrlje nežno isturpijajte. Važno je da koristite turpiju za poliranje kako ne biste oštetili nokat.

Pasta za izbeljivanje zuba

Žutih mrlja se pokušajte rešiti pomoću paste za izbeljivanje zuba. Takve paste obično sadrže peroksid, sastojak koji će izbeliti mrlje. Malo paste nanesite na nokat, a potom ga nežno istrljajte pomoću stare četkice za zube.

Limunov sok

Limun iscedite u plitku posudu u koju ćete potopiti noke na nekoliko minuta. Nakon “kupke”, nokte nežno istrljajte starom četkicom za zube.

Tablete za čišćenje zubne proteze

Poslužite se i tabletom za čišćenje zubne proteze. Dve tablete potopite u plitku činiju u koju ste sipali dovoljno vode da možete potopiti nokte. Nokte na nekoliko minuta potopite u rastvor, a potom ih nežno istrljajte starom četkicom za zube.

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia