Booking.com
VIP Estrada

“Hteli su da me uvrede, čupali su me za kosu”: Suzana Jovanović otkrila nadimak koji su joj dali u školi

Suzana Jovanović iskreno progovorila o svojoj porodici
Foto: Printscreen/YouTube

Supruga Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović, ispričala je u jednoj emisiji kako su deca u školi htela da je uvrede, pa su joj u detinjstvu dali jedan nadimak, te da su je čak vukli za kosu, međutim, to nju nije slomilo.


– Zvali su me Bela, zbog kose. To je bilo u školi kada deca, kao, hoće da te uvrede. Uglavnom dečaci koji su hteli da se udvaraju, a nisu znali na koji način – pamti Jovanovićeva i dan-danas, pa zatim dodaje:

– Mama mi je stalno plela kikice i vezivala repiće i onda su me i čupali, kada nisu znali šta će od muke, kada su videli da ne mogu nikako da me povrede, ali to su sve dečija posla (smeh) – otkrila je pevačica, koja je u okviru istog šoua naglasila da joj je pesma, iako jako draga, na listi prioriteta na drugom mestu.

– Meni karijera uošte nije na prvom mestu, da su to samo pesme, gostovanja, hitovi… Meni je porodica svetinja, porodica je baza za sve, sreću, radost, napredak, za sve ono što je najlepše. Sa ovim novim vremenom smo poleteli za materijalnim, ali kada shvatite da ste bogati kada imate ljubav i poštovanje ništa drugo vam i ne treba – objasnila je Popovićeva supruga u emisiji „Praktična žena”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia