Booking.com
Početna » VIP » Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina Laće
Estrada VIP

Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina Laće

"Kada sam predala papire za razvod, najviše sam ga volela": Ana Nikolić otvorila dušu!
Foto: Printscreen/ Instagram

Otkrila nepoznate detalje.


Pevačica Ana Nikolić nedavno je u jednoj emisiji govorila o saradnji sa pokojnom Marinom Tucaković, kao i njenim pokojni sinom Milanom Radulovćem Laćom.

„Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stvari ‘Labilna’ jeste bio megahit, to mi je omiljena jedna od novijih… ‘Klinika’, ‘Bilo je lepo’ i ‘Nije mi do s*ksa’, to smo Laća i ja zajedno radili, pošto je bilo ‘Opet je mala dama u bioskopu sama’ refren… Ja sam pitala Marinu: ‘Da li ti ja ličim na Željka Samardžića’, kakva dama u bioskopu sama? I ja u Skoplju kod Darka Dimitrova, odem u hotel i razmišljam na masaži o nekom mom životnom događaju koji će me asocirati na refren da ga promenim… I setim se, nećemo u detalje, ali bila sam jako zaljubljena tamo u nekog tada“, ispričala je Ana.

„I ja sama napišem refren… Malo mi je Laća pomogao, malo ispremeštao reči… Međutim, Marina mi se od tada nije javila mesec dana. Kad god je pozovemo ona kaže: ‘U banci sam’. Rekoh: ‘Ti si, bre, neka milijarderka, non-stop si u banci’. Ljuta, sujetna, to je neverovatno. Oni su majka i sin koji se vole bezuslovno, a opet se takmiče u tome. Marina mu kaže: ‘Mnogo se mešaš, ja se tebi tako nikad ne bih mešala’, a ja počnem da se smejem i ne verujem“, dodala je pevačica.

Ona se prisetila i jedne anegdote sa Marinom.

„Ima jedna slična anegdota… Mi krećemo za Skoplje, a Marina mi kaže: ‘Možeš li da povedeš ovog mog kretena?’, ja kažem: ‘Naravno da mogu, ali ženo ja idem da pevam pesme, ja nemam tekstove, a u četvrtak putujem’, a Marina mi kaže: ‘Aj ti smršaj do četvrtka, odakle mi tekst?’. Toliko smo se smejali, ‘smršaj do četvrtka’ mi je bio hit godinu dana“, ispričala je Ana Nikolić.

Izvor: PressSerbia/Nova

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia