Booking.com
Društvo

Bravo Milune! Bezbednost mu je na prvom mestu: U Čačku završena izgradnja i obeležavanje poligona za auto-škole

Milun Todorovic1

Gradonačelnik Čačka odmah podržao predlog!  Na inicijativu zajednice auto škola u Čačku, izgrađen je moderan poligon koji će obezbediti sigurno mesto za sprovođenje obuke vozača na skoro 3000 kvadratnih metara. Grad Čačak je za ove namene obezbedio 15 miliona dinara, čime je rešen višegodišnji problem nedostatka odgovarajućeg prostora za obuku vozača.


 Novi poligon, u Bulevaru Vuka Karadžića, predstavlja važan korak ka unapređenju obuke budućih vozača, pružajući im prostor gde mogu vežbati vožnju u realnim uslovima, pod nadzorom stručnog osoblja. Na površini od skoro 3000 kvadratnih metara, poligon je opremljen saobraćajnom signalizacijom, simulacijom različitih saobraćajnih situacija i vežbalištima za parkiranje i manevrisanje.

Ova investicija ne samo što će omogućiti kvalitetniju obuku vozača, već će doprineti i povećanju bezbednosti u saobraćaju, jer će budući vozači steći veštine i samopouzdanje na modernom i sigurnom poligonu pre nego što izađu na puteve.

Grad Čačak pokazuje svoju posvećenost bezbednosti saobraćaja i podršku lokalnoj zajednici i privredi kroz ovakve projekte.

(pressserbia/ foto: instagram)

PRess Serbia