Booking.com
VIP Džet-set

Miloš Biković ogolio dušu, pa priznao: Ja sam alfa muškarac!

BIKOVIĆ REŠIO DA SE OŽENI? Informacije o TAJNOM venčanju iscurele JAVNO
Foto: ATA Images

U poslednje vreme sve češće su tvrdnje u kojima se govori da najmlađi usvajaju modele lošeg ponašanja koje premda najčešće nisu videli kod kuće, a roditelji pripisuju poistovećivanju sa junacima iz akcionih filmova i serija.


Miloš Biković koji u ostvarenju “Južni vetar” tumači lik Maraša, sitnog kriminalca koji kasnija biva upleten u sve veće probleme smatra da to nije tako veliki problem kako se naizgled mnogima čini.

– Mislim da je zastrašujuće ako neko ne razlikuje realnost i fikciju, ali mislim da to nije tako čest slučaj kao što se u medijima govori, jer to govori o jednoj vrsti poremećaja- objašnjava on i dodaje:

– Neko može da gleda heroja i da mu oni budu privlčni , pre svega privučen ličnošću glumca koji taj projekat radi i koji tumači tu ulogu. Ono što može da uradi, a što je u nekim granicama normale, može da se ošiša, obuče kao taj junak… Ne verujem da se odlike, ako se neko bavi kriminalom u filmu, da ubija ljude i diluje drogu dešavaju na osnovu toga zato što je to video na filmu – objašnjava Miloš Biković.

Biković je miljenik miliona žena u Srbiji, Rusiji, ali i šire. Takođe nije tajna ni to da važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca javne scene.

Maraš i Baća tandtem koji mnogi nazivaju tipčnim primerima alfa i beta muškarca. Ovakvi tipovi privlačni su ženama baš zato što šarmantni i uvek na vrhu hijerarhijske lestvice pa su zato i dobili simpatije mnogih žena.

Miloša samo zato pitali da li na sebe gleda kao na alfa ili beta mužjaka ili ih samo dobro glumi.

– Ne znam , šta vi mislite… imam četiri psihijatra ne možete mi ništa. Mislim da imam premise i alfe i bete ali smatram da nijedan muškarac nije striktno model samo jedene, zavisi od situacije u nekima sam izrazito alfa- zaključio je glumac za Alo.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

мај 2024.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Odaberite vašu sledeću destinaciju



Booking.com

PRess Serbia