fbpx
Entertainment Saveti Zanimljivosti

Evo kako da nikad ne zaboravite svoj PIN kod!

Evo kako da nikad ne zaboravite svoj PIN kod!

Svakome se nekada desilo da ne može da se seti svog PIN koda.. Sigurno ste na trenutak ili malčice duže, imali ste osećaj kao da nikada niste videli svoj PIN kodi da to može biti bilo koja kombinacija brojeva. I bez brige, niste jedini.


Misli su to koje ponekad more svakoga od nas i svi se trudimo smisliti načine kako do njih ne dođe. Postoje razni trikovi koji nam pomažu bolje ga upamtiti. Izdvojili smo 3 koja nam zvuče najsimpatičnije.

 

1. Odaberite brojeve koji vam nešto znače

Ovo je možda najjednostavnija opcija za izbor brojeva koji vam nikada neće biti problem zapamtiti. Brojevi mogu biti koji god vam padnu na pamet – neki važan datum, brojevi sa dresova vaših omiljenih igrača, stari telefonski broj… Ipak, bilo bi dobro da izbegavate sve brojeve poput datuma vašeg rođenja do kojih ljudi mogu s lakoćom doći i/ili koje možda čak imate javno objavljene na društvenim mrežama. Kada birate broj, neka to bude broj kom značenje znate samo vi i eventualno osoba od najbližeg poverenja.

2. Izmislite rečenicu u kojoj će reči počinjati istim prvim slovima kao i brojevi vašeg PIN koda

Ako je vaš PIN na primer 5721 (dakle P, S, D i J), zapamtite to kao “ponekad spavam do jedan” ili nešto slično, lako pamtljivo. Rečenicu čak možete zapisati u novčaniku. Drugima neće značiti apsolutno ništa, ali će vama poslužiti kao odlična asocijacija kad god vam je to potrebno.

3. Izmislite PIN prema vašoj ključnoj reči

Odaberite jednu reč od 4 slova, koju god želite i koju vam je lako zapamtiti. Kada ste to učinili, zamislite da tu reč ispisujete na starom mobilnom tefefonu. Razmislite na kojim tipkama sa brojevima se kriju slova koja stvaraju vašu reč. Upravo ta 4 broja neka budu vaš novi PIN.

Loading...

Video nedelje

ANASTASIJA - SAVRSEN PAR

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

ISKORISTITE SNIŽENJE!