Booking.com
Entertainment Company

WIZZ AIR OBNAVLJA LETOVE IZMEĐU SRBIJE I KIPRA OD 18. OKTOBRA

WIZZ AIR OBNAVLJA LETOVE IZMEĐU SRBIJE I KIPRA OD 18. OKTOBRA

Wizz Air, najzelenija* evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, najavila je da obnavlja letove iz Beograda za Larnaku od 18. oktobra 2020. godine.


Letovi će se obavljati sva puta nedeljno – sredom i nedeljom. Karte su već u prodaji putem sajta wizzair.com i mobilne aplikacije avio-kompanije po početnoj ceni od 2,919 dinara**.

Najava ponovnog uvođenja letova je usledila posle odluke kiparskih vlasti da Srbiju premeste sa C na B listu zemalja, čime je državljanima Srbije dozvoljeno da uđu na ovo ostrvo sa negativnim PCR testom koji nije stariji od 72 sata.

S obzirom da je bezbednost putnika i posade najveći prioritet Wizz Aira, ovaj avio-prevoznik je uveo niz pojačanih mera higijene kako bi zaštitio zadravlje i bezbednost svojih putnika i posade. U okviru ovih novih protokola i kabinsko osoblje i putnici su u obavezi da nose maske tokom celog leta, a od kabinskog osoblja se zahteva i da nosi rukavice. Putnicima bez maske nije dozvoljeno da se ukrcaju, ali oni mogu uvek da kupe novu masku u avionu u okviru sanitarne opreme (1 bočica sanitarnog gela, 2 para rukavica, 2 maske, 6 sanitarnih maramica). U avionima Wizz Aira se redovno vrši prskanje najsavremenijim antivirusnim rastvorom, a pored Wizzovog strogog rasporeda dnevnog čišćenja, svi avioni se dodatno dezinfikuju tokom noći istim antivirusnim rastvorom. Savetuje se da se kupovina u avionu vrši beskontaktnim plaćanjem. Od putnika se zahteva da poštuju mere fizičke distance koje su uvele lokalne zdravstvene vlasti i savetuje im se da svu kupovinu obave onlajn pre leta (npr. čekiranje prtljaga, WIZZ Priority, brza bezbednosna kontrola), kako bi se svaki mogući fizički kontakt na aerodromu sveo na minimum. Za više informacija, kliknite ovde da pogledate nov Wizz Airov video o zdravlju i bezbednosti.

Wizz Air takođe podseća svoje putnike da dodavanjem WIZZ Flexa prilikom rezervacije mogu biti sigurni da, u slučaju da se promene okolnosti ili jednostavno žele da putuju nekog drugog datuma ili na neku drugu destinaciju, mogu da promene svoju rezervaciju za bilo koji Wizzov let po svom izboru. Ovaj dodatni vid zaštite prilikom rezervacije putnicima pruža dodatnu sigurnost u ovim neizvesnim vremenima. 

O Wizz Airu                                                                                   

Wizz Air, najzelenija* evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 132 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi kvalitetnu uslugu po niskim cenama karata, što Wizz Air čini omiljenim izborom preko 40 miliona putnika godišnje završno sa 31. martom 2020. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najbezbednijih avio-kompanija na svetu po izboru airlineratings.com, jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju avio-kompaniju u 2020. godini koju dodeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje i potvrdu izuzetnih rezultata na polju učinka, inovacija i kvaliteta usluga za jednu avio-kompaniju ili pojedinca.

* Wizz Airove emisije ugljen-dioksida su bile najniže među evropskim avio-kompanijama u periodu od 12 meseci zaključno sa aprilom 2020. godine (57,2 g/km po putniku)

** Cena karte u jednom pravcu, uključujući administrativnu taksu. U cenu je uključena jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Kofer sa točkićima i svaki komad čekiranog prtljaga se dodatno naplaćuju. Cena važi samo za rezervacije izvršene putem sajta wizzair.com i WIZZ mobilne aplikacije. Broj mesta po navedenim cenama je ograničen..

Za više informacija:

Paulina Gosk; Wizz Air Group; communications@wizzair.com

Pratite nas na Instagramu: @wizzair

Pratite nas na Fejsbuku: @wizzair

Pratite nas na Tviteru: @wizzair

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: 321Srbija – Official video 2024.

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

мај 2024.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia