fbpx
News Srbija

Super Cena uz Super Karticu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama!

super kartica

Želeći da svojim potrošačima obezbede dodatni benefit u kupovini, ali i da nagrade svoje najvernije kupce, NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice su pokrenuli akciju u kojoj su na svakodnevnoj akciji ponudili posebno snižene cene, za korisnike Super Kartica programa nagrađivanja. Sniženja čak do -20% na artikle, koji se nalaze u ponudi NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica, očekuju svakodnevno sve korisnike Super Kartice do kraja oktobra.

Ukoliko ste krenuli na put ili samo pravite pauzu i predah tokom neke kraće destinacije, možete se osvežiti, prezalogajiti ili obaviti kupovinu, nekog od mnogobrojnih artikala koji se nalaze u ponudi na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica, a da prilikom toga uštedite novac.

Svi proizvodi iz ove akcije posebno su obeleženi na svim benzinskim stanicama kako bi svi korisnici Super Kartice mogli veoma jednostavnu da pronađu svoju sigurnu uštedu u kupovini.

Super Kartica je najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, zahvaljujući kome potrošači prilikom kupovine kod svih partnera u programu mogu da sakupljaju bodove i da potom ostvare brojne popuste.

Više infromacija o akciji i programu Super Kartice možete naći na veb sajt www.superkartica.rs

 

Šta je Super Kartica?

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=””]

Super Kartica je program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga.

Kad god kupujete kod nekog od partnera (ili koristite njihove usluge) ne zaboravite da Vam Super Kartica bude pri ruci. Sa Super Karticom ste uvek na dobitku jer svaki dan imate mogućnost dobijanja bodova, NA KUĆNU ADRESU VAM ŠALJEMO BONOVE ZA KUPOVINU

[/button].

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close