Booking.com
VIP Estrada

Potrošila: 20.000 evra za 15 dana u crnoj gori: Ovako se Kaća Grujić baškari sa ćerkom na odmoru

"PUNO IM JE KAD JE ŽENA IMALA TRI MOMKA" Katarina Grujić progovorila od predrasudama koje imaju muškarci
Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Grujić već neko vreme uživa na crnogorskom primorju. Sa njom su i njeni roditelji koji joj pomažu oko ćerkice Katje, a za uživanje iskeširala je navodno tričavih 20.000 evra, prenose domaći mediji.


– Kaća je s Katjom i porodicom smeštena u jednom od najskupljih hotela u kojem cena noćenja za sve njih staje oko 500 evra, a isto toliko potroši u toku dana na privatnu plažu, restoran, ležaljke… – ispričao je izvor iz Crne Gore.

Kako je još rekao, Grujićeva na plaži provodi više od pola dana, a zbog galantnosti i bakšiša koji ostavlja obožavaju je svi zaposleni.

– Katarina deluje kao osoba koja ne voli gužvu dok letuje i verujem da je to razlog zbog kog se odlučila da umesto Budve ili neke popularnije destinacije dođe kod nas. S ćerkicom boravi u najskupljoj sobi koju imamo u ponudi, sa velikom terasom i direktnim prilazom plaži – dodao je izvor, i otkrio koliki su pevačicini dnevni troškovi.

– Pošto noć u našem hotelu košta 500 evra, a na plaži potroši isto toliko i ostavi napojnice, Kaća dnevno pukne više od 1.000 evra a da ne trepne. Vidi se da je džek i da ne žali novac da ugodi sebi, a to su oduvek naši najbolji gosti. Da je sreće, da su svi kao ona – zaključuje izvor za “Alo”.

Ovim povodom se oglasila i pevačica, koja nije htela da precizira svoje troškove.

– Ja nikada nisam govorila koliko i šta plaćam, smatram neukusnim takve stvari. Ovde sam s porodicom i ćerkicom već 15 dana, a ostaću još toliko jer nastupam stalno. Preko dana uživam, a noću radim i ne žalim se jer je Katja sa mnom – rekla je Kaća za gorepomenuti portal.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia