fbpx
Clubbing Entertainment Koncert News Žurka

NOĆNO LUDILO: Freestyler Winter Stage žurke za pamćenje!!!

NOĆNO LUDILO: Freestyler Winter Stage žurke za pamćenje!!!

POČELO JE SAVRŠENO, ALI NAJBOLJE TEK SLEDI!!! Svi oni koji su propustili protekli vikend u klubu Freestyler Winter Stage svesni su da su ostali uskraćeni za neponovljive žurke koje su obeležile vikend u prestonici ali i regionu.


Gosti kluba imali su priliku da uživaju u ekskluzivnoj promociji nove hit pesme gazda Paje pod nazivom “Tesla”, a da je njegov performans zaista bio savršen svedoči više stotina zadovoljnih klabera koji su u odličnoj atmosferi dočekali jutro.

Dobar provod nastavljen je i u subotu uveče kada se pored sjajne DJ ekipe na stejdžu pojavio i FOX koji je uživo izveo mega hit “Influencer”.

U separeima su đuskali poznati i nepoznati, a da su ekskluzivni penušavci bukvalno lili u rekama, govore u prilog i fotografije nastale u klubu.

Popularni klub i za predstojeći vikend priprema mega dobar provod, a naša je preporuka da na vreme rezervišete svoje mesto.

Ono što posetioce kluba očekuje ovog utorka jeste dens žurka 90′, koja se sa reke, tačnije sa splava FREESTYLER preselila u klub Freestyler Winter Stage. Žurka koju ovaj klub organizuje duže od jedne decenije, neprevaziđena je, i zna se da sa sobom nosi i najbolji provod u toku radne nedelje u Beogradu, pa je upravo zbog toga omiljena klaberima iz cele Srbije, ali i van granica naše zemlje.

Dakle, ako želite sebi da priredite provod za nezaborav, neka vaš izbor ove nedelje bude upravo FREESTYLER WINTER STAGE!

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA