Booking.com
Društvo News

NJEGOVA REČ SE CENI U SVETU! Kojadinović učestvovao na debati i predstavljanju kandidata za predsjednika Evropske komsije u Berlinu!

NJEGOVA REČ SE CENI U SVETU! Kojadinović učestvovao na debati i predstavljanju kandidata za predsjednika Evropske komsije u Berlinu!

Jedan mudar čovek je rekao da “Pozicija je moć, ako je koristiš kako treba”.


Jedan od najboljih primera ovoga je Miroslav Kojadinoć, čovek koji može i hoće nešto da promeni, a svoje pozicije koristi pametno i sa pravom merom. Mnogi bi od njega mogli naučiti da “Sve što je brzo, može biti kuso” čega se on pridržava, pa sve radi korak po korak, pokazujući da je samo tako uspeh na svim poljima održiv, što pokazuje i poštovanje koje mu ukazuju gde god da se pojavi u svetu, među uspešnim ljudima.

NJEGOVA REČ SE CENI U SVETU! Kojadinović učestvovao na debati i predstavljanju kandidata za predsjednika Evropske komsije u Berlinu!Kojadinović je ovo pokazao i pre nekoliko dana u Berlinu, gde je bio jedan od članova skupa koji se bavio aktuelnom problematikom starog kontinenta gde je, pored ostalog, bilo reči i kakav treba da bude novi šef Evropske komisije.

Mišljenje o tome kakve kvalitete treba da ima budući predsednik Evropske komisije izneo je i Miroslav Kojadinović, koji je član i ekspert Nemačke komisije za energetsku efikasnost.

Kojadinović je naglasio značaj energetike u savremenom svetu kao i to da taj priotitet mora da shvata i razume onaj ko bi bio na tako visokoj dužnosti i apostrofirao koji su najvitalniji zadaci kada je u pitanju energetika Evrope i sve što nju prati danas.

“Drago mi je što se ovo važnom pitanju sluša reč eksperata, a ne samo politike i nadam se da će znanje, umeće i sposobnost presuditi kada je reč o izboru budućeg čelnika Evopske komisije” – rekao je Kojadinović, koji je poznat kao dobrotvor i kao čovek koji povezuje srpsku privredu sa privredama zemalja članica Evropske unije u svojim mogućnostima.

NJEGOVA REČ SE CENI U SVETU! Kojadinović učestvovao na debati i predstavljanju kandidata za predsjednika Evropske komsije u Berlinu!Na debate na kojoj je između ostalih prisustvovala i aktuelna predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, Kojadinović je postavio pitanje šta će se uraditi po pitanju smanjenja nacionalizma i populizma u Evropi kako bi se spasila demokratija.

“Jedno od pitanja je bilo da li su realni politički ciljevi EU što se tiče energetske tranzicije sa fosilnih goriva na zelenu energiju za koju je potreban veliki budžet i vreme” – dodao je Kojadinović.

On je izrazio očekivanje da će ovi izbori doneti mnogo demokratije što je potrebno svima.

“Nadam se da ćemo zadate ciljeve od 2030. do 2045. godine ispuniti I ono što je najbitnije, da ćemo svi u Evropi živeti u miru i harmoniji” – rekao je Kojadinović.

Na kraju razgovora Kojadinović je istakao da očekuje da će EU podržati BiH sa različitim paketima pomoći kako bi dostigli ciljeve, a sve u svrhu pridruživanja kao punopravnog kandidata člana EU.

PRess Serbia