Početna » News » Narodnjaci su zakon: Baša skinuo Mileta Kitića u originalu
News VIP

Narodnjaci su zakon: Baša skinuo Mileta Kitića u originalu

Narodnjaci su zakon: Poslušajte kako je Baša skinuo Mileta Kitića u originalu
Poslednjih godina moderna muzika postala je veoma tražena, kako u svetu, tako i kod nas. Iz dana u dan rađaju se novi reperi i treperi, koji obaraju rekorde na You tube kanalima i broje milionske preglede.


Međutim, mnogi tvrde da narodna muzika nikada neće izumreti i da je pravi provod upravo uz narodnjake. Danas je malo novih generacija koje se ne priklanjaju savremenom dobu i autotjunu već idu i pevaju isključivo srcem. Neki su svoju sreću okušali kroz brojna muzička takmičenja uz pomoć kojih izađu iz anonimnosti, dok se neki vode svojom parolom rada.
Jedan od njih je Baša Gvozdenović, o kojem bruji grad. Ne samo da je sinonim za dobru atmosferu već ga velika estradna imena veoma cene i uvažavaju. On je nedavno nastupio u prestoničkom klubu “Bajka”, gde je sve bilo popunjeno do poslednjeg mesta. Ređao je hitove od Sinana Sakića, Šabana Šaulića, Mileta Kitića, Šerifa Konjevića i drugih izvođača, uz koje se slomila i po neka čaša. Za modernu muziku nije bilo mesta, a njegove snimke brojne poznate ličnosto objavljivale su na svoje društvene mreže.
Pressserbia

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia