Booking.com
Početna » Entertainment » NADI TOPČAGIĆ PUHOVI UNIŠTILI KUĆU NA MORU: Zbog glodara pobacala sav nemaštaj!
Entertainment Estrada VIP

NADI TOPČAGIĆ PUHOVI UNIŠTILI KUĆU NA MORU: Zbog glodara pobacala sav nemaštaj!

NADA TOPČAGIĆ: NEMAM NIŠTA PROTIV MILICE PAVLOVIĆ, NAPROTIV. MEDIJI SU SVE POGREŠNO PRENELI!
Foto: Instagram

Nada Topčagić doživela je nesvakidašnji šok pre mesec dana kad je stigla u svoju kuću u Krašićima u Crnoj Gori i zatekla uništen nameštaj i ostatak enterijera.


Ona i njen suprug Zlatko Đorđević najpre su pomislili da su im lopovi upali u apartman na obali mora, jer je prizor bio užasan, nalik onom nakon premetačine. Ali ubrzo se uspostavilo da kradljivaca nije bilo, već samo štetočina. U pitanju su puhovi (vrsta glodara, prim. aut.), koji su u Nadinu kuću ušli kroz poluotvorene prozore i napravili haos.

– Vi ne možete da zamislite šta su oni napravilo od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće – zakukala je pevačica kad smo je pozvali za komentar.

Zlatko se nadovezao i objasnio nam kako su puhovi ušli u njihovu kuću u Krašićima.

– Mi smo ostavili prozore otvorene na kip, morali smo zbog vlage, a na njima imamo komarnike pa smo bili uvereni da se ništa neće deseti. Međutim, puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našao sam dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a našao sam i nekoliko malih puhova u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak – požalio nam se pevačicin muž. Topčagićeva je prošle nedelje došla u Beograd i ovde planira da ostane još nekoliko dana, nakon čega će ona i suprug otići u svoju vikendicu na Tari, gde su i proveli veći deo vremena tokom pandemije virusa korona.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia