Booking.com
VIP Estrada

MINA KOSTIĆ SA SUZAMA U OČIMA O DŽEJU RAMADANOVSKOM Pevačica ne krije tugu, zapevala NEDELJU i poručila: On je za mene ŽIV

Mina Kostić se slomila, pa progovorila o emotivnom životu, ovaj odgovor niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/TV Pink

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju, 6. decembra 2020. godine, a danas su se porodica i prijatelji pojavili na Novom groblju i odali pomen preminulom Džeju. Među njima je bila i Mina Kostić koja je istakla da je on za nju i dalje živ.


“Šest dugih meseci, ali meni je brzo prošlo. Svaki dan pričam o njemu, setim ga se. On je za mene živ i dalje, izgubili smo velikog pevača i čoveka”, rekla je Mina i dodala:

“Ja se nadam da će njegova ćerka početi da peva i da će nastaviti tamo gde je Džej stao. Što se tiče knjige i filma ne znam ništa, ali znam da ću učestvovati u tome. On je to zaslužio, on je naš Majkl Džekson”, rekla je Mina.

“U kontaktu sam sa njegovom porodicom, svima je teškom. Život mora da ide dalje”, rekla je Mina pa zapevala “Nedelju” sa suzama u očima, a onda je dodala da Džej nije imao želju koja mu se nije ispunila.

“Nije imao želju koja mu se nije ispunila, živeo je trista na sat. Bio je jako srećan sa decom i bio je zadovoljan i srećan čovek”, zaključila je Mina Kostić u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia