fbpx
Entertainment News Sport Srbija Zanimljivosti

Luis Hamilton je odavno poznat kao miljenik žena, a ovo su neke od njih

Luis Hamilton je odavno poznat kao miljenik žena, a ovo su neke od njih

Britanac je osvojio titule 2008, 2014, 2015, 2017. i 2018. godine.


Luis Hamilton važi za velikog plejboja. Britanac, prvak sveta u Formuli 1 osim po pet titula u najbržem cirkusu poznat je i po brojnim devojkama. U narednim redovima podsetićemo vas na atraktivne lepše polovine Hamiltona. Neke veze su bile stvarne, a o drugima se samo spekulisalo. U svakom slučaju, bilo je ih je mnogo.

Prva za koju je javnost saznala bila je Danijel Lojd, manekenka koja je sa njim bila 2002. godine, kada je bio tek na počecima. Veza je trajala samo šest meseci, ali su kasnije priznali da su posle toga ostali u dobrim odnosima.

Sledeća veza je potrajala znatno duže, od 2003. do 2007. godine. U to vreme, Hamilton se i dalje probijao u svetu automoto sporta, a 2007. godine debitovao je u “najbržem cirkusu”, u Meklarenu. Tadašnja devojka mu je bila Džodija Mia, a upoznali su se na studijama u Kembridžu.

Zatim su ga povezivali sa Lotom Hintsom, ćerkom jednog od njegovih mentora, Akija Hintsa, mada je ona tvrdila da su samo prijatelji. I ništa više. Lepa Finkinja je kasnije bila i mis svoje zemlje.

Vivijan Burkhart je 2007. godine proglašena za Mis sveta, i tada je devojka sa Grenade “zapala za oko” Hamiltonu. Kada su se zabavljali, tokom 2008. godine, Britanac je osvojio i svoju prvu F1 titulu.

Svakako je najpoznatija, ali i najduža (trajala do 2015.) bila veza sa Nikol Šerzinger, članicom grupe Pusiket dols.

Posle raskida sa Nikol, spekulisalo se da je Hamilton u vezi sa popularnom pevačicom, Rijanom. Ali nijedno ni drugo, nisu potvrdili da su u vezi.

Isti slučaj je bio i sa Ritom Orom. Pričalo se o njihovoj vezi, tokom 2016. godine, ali kao što je rečeno, bez potvrde.

U isto vreme, mediji su ga povezivali sa mađarskom manekenkom, Barbarom Palvin. Upoznali su se na filmskom festivalu u Kanu.

Bilo je priče i o Kendal Džener, članicom “klana Kardašijana”. Videli su ih zajedno u Kanu i Monaku.

Još jedna manekenka, Vini Harlou je takođe povezivana sa Hamiltonom.

Sofija Riči, ćerka poznatog pevača Lionela, takođe je navodno bila u vezi sa F1 šampionom.

Najsvežija veza (odnosno spekulacija) bila je ona sa reperkom Niki Minaž, iz prošle godine.

U svakom slučaju, u poslednjih nekoliko godina Hamilton je vozeći za Mercedes dominirao Formulom 1 (titule osvajao 2014, 15, 17, 18), a izgleda nije gubio vreme ni na ljubavnom planu.

 

Pogledajte slike nekoliko devojaka Luisa Hamiltona:

View this post on Instagram

Did you know that doing 45 min of HIIT (High intensity interval training) or any cardiovascular training 3 times a week can make you genetically up to 9 years younger? A recent german study conducted in Leipzig, has once again proven, that our cells get younger the more cardiovascular training we perform. They looked at Telomeres, which are located at the end of our chromosomes and basically reflect the age of a cell- the longer they are, the younger the cell! The groups that did HIIT and Cardio training 3-4 times weekly, had after 6 months longer telomeres than when they started, hence their cells got younger. The group that performened only strength training and the group that was sedentary, no change in length occurred. Henceforth, mix up your training routines between strength and cardio training. Weight training has many other health benefits….stay tuned on those. * * * #preventativemedicine #turnbacktime #love #gratitude #selfcare #selflove #fitness #sports #nutrition #vivianburkhardt

A post shared by ATTITUDE OF LOVE AND GRATITUDE (@dr.viviancharlott) on

View this post on Instagram

I'm the universe and you'll be NASA 🌟✨

A post shared by Barbara Palvin (@angell_barbarap) on

View this post on Instagram

i’ll drive

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

 

 

 

(srbija danas)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA