fbpx
Bioskop Entertainment Event Festival Video Zanimljivosti

NOVI TREJLER ZA FILM “PSI UMIRU SAMI”

NOVI TREJLER ZA FILM “PSI UMIRU SAMI”

FEST premijera


Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novi trejler za film “Psi umiru sami” koji će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u. Ova drama sa elementima trilera biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića sa Srđanom Petrovićem, Draginjom Mileusnić, Draganom Vujićem Vujketom I Minom Obradović u glavnim ulogama.

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima Iz njegovog života “na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova I onda mi je negde logičan sled događaja bio da  uradim dugometražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu I neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu I da sve to stavim u neki triler ili misteriju I da I glumcima, ali I samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti”.

On kako je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, a još jedna pozitivna vest je da postoji izvesna zainteresovanost za ovaj film od strane skandinavskih I distributera I distributera iz Velike Britanije, što bi omogućilo ovom filmu da zaživii van granica naše zemlje.

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Uloge u filmu tumače Srdjan Petrović, kome je ovo I prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srdjan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradovići Andrej Šepetkovski.

Novi trejler možete pogledati:

 

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA