Booking.com
News Društvo

Goran Karadžić: Snažno protiv rezolucije o Srebrenici i podrška predsedniku Vučiću

sp res

Goran Karadžić, član Srpske napredne stranke, otvoreno se usprotivio usvajanju rezolucije o Srebrenici pred Ujedinjenim nacijama.


– 84 PREMA 19 + 68 + 20 = 107 SVE MI DANAS I VIDESMO I ČUSMO!!! NEGO DA LI STE vi NESOJI I IZRODI SVESNI SVOGA PODIZANJA TIH VAŠIH UPRLJANIH ŠAČICA???! NE KAŽE SLUČAJNO NAŠ NAROD ZA TAKVE – ŠAKA JADA, VALA JESTE BAŠ TAKVI!!! – napisao je Karadžić, izražavajući svoje nezadovoljstvo i ljutnju prema onima koji su podržali rezoluciju.

Karadžić je oštro kritikovao one koji su glasali za rezoluciju, nazivajući ih „nesojima i izrodima“ i ističući da su obmanuli čestite ljude svih nacionalnosti i vera. Prema njegovim rečima, ti ljudi nisu svesni istorije i mentaliteta srpskog naroda.

– PREVRĆU vam SE U GROBOVIMA PRECI, JER vi NISTE SHVATILI DA SA TIM OBEĆANIM, ŠTO JE PITANJE DA LI ĆETE I DOBITI, KAKO vam oni “veliki i moćni” OBEĆAŠE, NEĆETE ODNETI U GROBOVE, KAO ŠTO NIKO I NIJE! vama JE BILO MALO I OVOGA ŠTO DO SAD UZESTE OD OBMANUTOG, ALI ČESTITOG I JUNAČKOG I CRNOGORCA, I SRBINA, I BOŠNJAKA, I ALBANCA, I MUSLIMANA, I KATOLIKA, I ROMA… NEMATE VI POJMA NITI ISTORIJU, A NI MENTALITET NAŠEG NARODA!!! – dodao je Karadžić, naglašavajući svoj prezir prema potezima onih koji podržavaju rezoluciju.

Karadžić je istakao ponos svojih predaka i pružio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

– MOJI PRECI I ŠUJO, I NOVICA, I MIRKO, I PETAR, I VUK, ALI I NEMANJA, I SAVO, I ÐORÐE, I MARKO, I LAZAR… SVI SU SPOKOJNI, ALI I PONOSNI NA SVE ŠTO SE DANAS DESILO I ČULO OD STRANE I ČESTITOG, I HRABROG, I U SVAKOM SMISLU REČI – VELIKOG ALEKSANDRA VUČIĆA!!! DANAS JE UŠAO I U SVETSKU ISTORIJU, KAO VOÐA SVOGA SLOBODARSKOG I MIRNODOPSKOG NARODA!!! – kazao je Karadžić.

Na kraju svoje izjave, Karadžić je poželeo zdravlje, mir i blagostanje svim čestitim ljudima i porodicama svih nacionalnosti i vera, te naglasio svoje poštovanje i ljubav prema njima.

– BRAĆO MOJA, VAMA I VAŠIM PORODICAMA: I HUSEINE, I JAŠKO, I NEDŽADE, I MUAMERE, I MEHO, I RASIME, I DRITANE… ŽELIM ZDRAVLJA, MIRA, SREĆE, USPEHA, BLAGOSTANJA… NA MNOGAJA LJETA ZAJEDNIČKOG DRUŽENJA I DA VAM KAŽEM, DA VAS I CENIM, POŠTUJEM I JOŠ VIŠE VOLIM, JER VI JESTE I BILI I OSTALI ČESTITE LJUDINE – PRAVA NAŠA BRAĆA!!!
O NAŠIM IZDAJNICIMA, NEĆU TROŠITI NI REČ!!! – rekao je Karadžić.

Karadžić je završio svoju izjavu citirajući predsednika Vučića:

– „ŽIVELA I POBEDIĆE SRBIJA!!!“

Foto: Privatna arhiva

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia