Booking.com
Estrada VIP

Dragana Mirković pokorila Sofiju

Dragana Mirković pokorila Sofiju
Foto: Privatna arhiva

Da popularnost Dragane Mirković ne poznaje granice kada je region u pitanju još jednom je potvrđeno kada je za vikend oborila rekord posete u jednom od najpopularnijih i najluksuznijih klubova u Sofiji.


Iako spada u najveće klubove u Bugarskoj, za koncert folk carice karte su se rasprodale nedeljama pre događaja, a Dragana je pokazala da joj nema ravne kada je provod u pitanju pa je više od tri sata pevala napravivši svoj nastup događajem koji će se dugo pamtiti i prepričavati. A da ona ima, osim po fantastičnoj atmosferi, još po čemu da se seća koncerta postarali su se njeni fanovi koji su joj pre koncerta doneli na poklon mikrofon optočen „svarovski” kristalima.

– U Bugarskoj zaista imam vatrene obožavaoce i svaki put me iznenade zanimljivim i originalnim poklonima. Presrećna sam zbog njihove pažnje, kao i zbog poštovanja koje dobijam od kolega iz Bugarske , naročito me je oduševila jedna od njihovih najvećih zvezda Gloria koja ni novoga puta nije propustila da dođe na moj koncert – rekla je Dragana posle koncerta.

Izvor: PressSerbia/VestiOnline

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia