Booking.com
Početna » VIP » “Devin ima samo jednog oca”: Miroslav Ilić doneo odluku o nepriznatom sinu
Estrada VIP

“Devin ima samo jednog oca”: Miroslav Ilić doneo odluku o nepriznatom sinu

OGLASIO SE MIROSLAV ILIĆ POVODOM OTKAZANOG KONCERTA U SARAJEVU!
Foto: Printscreen/ Instagram

Mnogi su bili iznenađeni kada je u domaćim medijima odjeknu vest o vanbračnom sinu Miroslava Ilića.


Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Prema navodima Mirjane Antonović, sud je doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se pre tri meseca po tom pitanju i kratko stavio do znanja da ostaje pri svom stavu:

– Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina – izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

– Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma – poručio je kratko Miroslav, piše “Story”.

PRess Serbia