Booking.com
Početna » Entertainment » Ceca je dugo tražila ovakvog muškarca. ON je osvojio njeno srce
Džet-set Entertainment Estrada VIP Zanimljivosti

Ceca je dugo tražila ovakvog muškarca. ON je osvojio njeno srce

Za ovaj selfi Ceca je dobila 18 hiljada lajkova za 5 sati

“Moj susret sa njim je bio sudbinski.”


U zajedničkom intervjuu Svetlana Ražnatović Ceca i njen šminker i najbolji prijatelj Dušan Lazić Laza otkrivaju dosad nepoznate detalje njihovog prijateljstva ali i poslovne saradnje.

Za Cecu se svi otimaju, mnogi bi želeli da budu u njenom timu a samo on uspeva da opstane u istom godinama. Laza je do detalja opisao šta je razlog za to…

Imao sam sreću da već tokom prve godine rada upoznam dve veoma važne žene u mom životu. Jedna je Ceca, naša najveća muzička zvezda, a druga je Ilda Šaulić, koja mi je sada kuma, a tada je takođe bila na početku karijere” – ističe Laza i dodaje:

Od samog početka smo bili prijatelji. Realan sam čovek i ljudima govorim istinu, a ne ono što žele da čuju” – podvlači on.

Isto mišljenje ima i Ceca.

Moj susret sa Lazom je bio sudbinski, a dogodio se davne 2009. Sećam se da sam u to vreme dugo tražila odgovarajućeg šminkera, a onda mi je moj dugogodišnji saradnik, fotograf Miloš Nadaždin rekao da je upoznao čoveka koji će mi se dopasti. Pozvao ga je da dođe na jedno snimanje i sećam se da sam ugledala veoma mladog momka, koji je tek prešao dvadesetu. Kada me je našminkao, shvatila sam da je on osoba kakvu sam dugo tražila” – priča Ceca i dodaje da kada radi sa nekim tu mora da postoji hemija.

 

 

(glossy)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia