Booking.com
News VIP

BORA ČORBA SLOMIO KLJUČNU KOST !

BORA ČORBA SLOMIO KLJUČNU KOST !

BORA ČORBA PAO SA BICIKLA I  SLOMIO KLJUČNU KOST ![divider]

Umesto da uživa sa ženom Dubravkom, Đorđević završio u bolnici. Oporavak će trajati dugo, sve obaveze odložio

Bora Đorđević (63) pao je s bicikla i slomio ključnu kost, saznaje Kurir. Muzičar je sa suprugom Dubravkom Milaković (40) otišao u Sloveniju, ali mu je odmor došao glave. Naime, lider Riblje čorbe pao je dok je vozio bicikl i slomio ključnu kost. Nije poznato kako je došlo do pada, ali su povrede koje je zadobio ozbiljne. Muzičar se nedavno po treći put oženio, i to 23 godine mlađom devojkom, koja je poreklom iz Slovenije. Kad god ima slobodnog vremena, Đorđević odlazi u ženinu domovinu na odmor, vozi bicikl, trenira i ne razmišlja o mnogobrojnim obavezama koje ga čekaju u Beogradu. Najčešće lomio ruke

Međutim, poslednja vožnja bicikla, koja je jedna od omiljenih Borinih aktivnosti, skupo ga je koštala.

– Umesto da uživa sa ženom Dubravkom, Bora ide od lekara do lekara! Đorđeviću će biti potrebno mnogo vremena da se oporavi od pada, pa će verovatno morati da odloži sve obaveze, među kojima su brojni koncerti širom sveta i snimanja televizijskih emisija – kaže naš izvor blizak muzičaru.

Frontmen Riblje čorbe dosad je mnogo puta bio u gipsu, najčešće je lomio ruke, a jednu povredu je zaradio na fudbalskoj utakmici, iako mu sport nikad nije bio jača strana. Njegov zdravstveni karton krcat je povredama i očigledno da im nema kraja.

Smršao 20 kg

– Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i dosad sam sedam puta nosio gips – rekao je Bora svojevremeno.

O novoj izabranici retko je govorio.
– Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani s mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako me je naterala da smršam 20 kilograma – pohvalio se Đorđević.

Treća sreća
NE ODUSTAJE OD BRAKA

Bora je u 63. godini ispunio obećanje koje je dao prošle godine i oženio se Dubravkom Milaković. Muzičaru je to treći brak. Iz prvog braka s Draganom ima sina Borisa i ćerku Tamaru. Nakon razvoda Dragana je 2007. pronađena mrtva, a uzrok smrti bilo je mešanje lekova i alkohola. Bora se nedugo zatim oženio Aleksandrom, upola mlađom zubarkom iz Amerike, s kojom je planirao i decu, ali do razvoda je došlo 2014. Kasnije je upoznao Dubravku. Prošle godine šuškalo se o raskidu, a Bora je tad rekao da će se i treći put oženiti, ali nije hteo da otkrije ko će biti mlada.

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia