fbpx
Fitness Health and beauty Lifestyle Saveti

6 vežbi za zatezanje i podizanje zadnjice!

celulit, rešite se celulita, vežbe za butine i zadnjicu, press serbia

Postoji mnogo načina za učvršćivanje zadnjice, ali danas ćemo se za savete obratiti profesionalcu. Amanda Li se ubraja u najpopularnije fitnes modele, a slavu je stekla svojom zaobljenom zadnjicom. Podelila je sa svima 6 vežbi za zatezanje i podizanje zadnjice, a mi ih prenosimo vama.


 

Da bi sačuvala svoju privlačnu figuru, Amanda radi jednostavne vežbe, koje zaista svako može da izvede. Radite ih i vi, da biste naglasili svoje prednosti!

KOMPLEKS VEŽBI ZA ZADNJICU

  1. Čučnjevi s udarom noge

Na početku vežbe, razmaknite noge u širini ramena. Polako se spustite u čučanj, držeći leđa pravo, a zatim izbacite nogu u stranu i izvedite udarac. Ponovite vežbu 25 puta svakom nogom.

  1. Most za zadnjicu

Lezite na leđa i spustite ruke pored tela, a zatim polako podignite karlicu i skupite zadnjicu. Pazite da vam se grudni koš ne odvaja od poda. Uradite ovu vežbu najmanje 25 puta.

  1. Nepotpuni čučanj

Na početku vežbe, zauzmite raskoračni stav u širini ramena. Polako se spuštajte u čučanj, tako da vam kolena budu u ravni s vrhovima prstiju, a leđa ostanu prava. Uspravite se u početni položaj, ne ispravljajući sasvim kolena – setite se da je ovo nepotpun čučanj. Ponovite vežbu najmanje 25 puta.

  1. Školjka

Ova vežba se izvodi ležeći na boku. Savijte lako kolena i jednu nogu otklonite u stranu. Ponovite pokret vežbe 25 puta svakom nogom.

  1. Visoka školjka

Jedina razlika u odnosu na prethodnu vežbu je u tome što su stopala blago podignuta sa ravni poda. Ponovite vežbu 25 puta svakom nogom.

  1. Podizanje noge

Na početku vežbe, postavite se na sve četiri. Ispružite jednu nogu i trudite se da je podignete što više možete. Ponovite vežbu svakom nogom najmanje 25 puta.

Da biste postigli dobar rezultat, najbolje je da svakodnevno vežbate.

(uspesnazena/pixabay)

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close