Booking.com
Početna » VIP » VOJAŽ UDARIO NA MILOŠA BIKOVIĆA: Svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORENO
VIP

VOJAŽ UDARIO NA MILOŠA BIKOVIĆA: Svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORENO

VOJAŽ UDARIO NA MILOŠA BIKOVIĆA: Svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU ŠTA JE IZGOVORENO
Foto: Printscreen/ Instagram

“Ne bih voleo da te neke stvari koje ja radim u spotovima budu primer bilo kome” rekao je Vojaž


Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž prokomentarisao je film “Južni vetar”, kao i glavnog junaka Petra Maraša, kojeg tumači glumac Miloš Biković.

Vojaž je izjavio da film, kao i Bikovićeva uloga loše utiču na omladinu.

– Ne bih voleo da te neke stvari koje ja radim u spotovima budu primer bilo kome. Zanimljivo je kao zabava, kao kada gledaš film recimo. Imamo film “Južni vetar”, to gledaš i naložiš se. Ne misliš valjda da treba da budeš Maraš – rekao je on u emisiji “Ekskluzivno”.

Inače, Biković je nedavno objasnio da ovaj projekat nije namenjen za sve uzraste i da omladina ne kreće stranputicom jer se to vidi na filmu.

– Mislim da je zastrašujuće ukoliko neko ne razlikuje realnost i fikciju. To da neko može da gleda heroje i da mu oni budu privlačni, pre svega moraju biti privučeni ličnošću glumca koji tumači ulogu. Tako da ono što može da se desi je u granicama normale, da se ošiša ili obuče kao junak, ali ne verujem da odluke o tome da se bave kriminalom i diliju drogu donose jer to vide na filmu. Mislim da nismo toliko primitivno društvo da se gledajući neki projekat identifikujemo.

Postoji neko ko je u osetljivom uzrastu, ali ovaj projekat nije za sve uzraste. Tu je, naravno, odgovornost na roditeljima. Ovaj projekat može da pruži posmatranje sveta sa bezbedne distance. Mi kriminal ne prikazujemo kao nešto glorifikovano. Naši junaci su i te kako kažnjeni, tako da mladu osobu može pre da podstakne da se bavi umetnošću, ako je dobar projekat – ističe Biković.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ ESPRESO

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia