Booking.com
Početna » VIP » Videla je kako ga izvlače ispod kamiona! Goca Tržan progovorila o Tošetovoj smrti
Estrada VIP

Videla je kako ga izvlače ispod kamiona! Goca Tržan progovorila o Tošetovoj smrti

GOCA TRŽAN OPLELA PO CELOJ ESTRADI: Pevačica progovorila o sukobima sa kolegama
Foto: Instagram

Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, a njegova prijateljica i pevačica Goca Tržan je iskreno i sa knedlom u grlu govorila o bolnom gubitku.


Goca se prisetila njihove saradnje i pesme “1200 milja”, a potom i trenutka kada je saznala za nesreću u kojoj je makedonski pevač izgubio život.

Pevačica je svojevremeno ispričala da je za Tošetovu smrt saznala od drugarice koja joj je rekla da je videla snimak sa lica mesta.

– Bila sam sveže porođena. Lena je imala dva, tri meseca. Pozvala me je drugarica iz Zagreba i plače. Ona me pitala: ‘Da li je istina da je Toše poginuo?’, rekla sam: ‘Ne lupaj, kako poginuo?!’. Kaže ona istina je, videla je snimak kako su ga izvukli kod Gradiške ispod kamiona. Ja nažalost tada nisam mogla da idem na sahranu zbog male bebe, to je bio veliki stres za mene – rekla je Goca u emisiji “Premijera vikend specijal”.

– Nikad neću zaboraviti da sam otišla u Makedonsku ambasadu da se upišem u knjigu ožalošćenih. Posle nekoliko godina sam radila u Prilepu i spavali smo u njegovom rodnom mestu. Tada sam otišla u Muzej i na njegov grob. Nekako smo se oprostili nas dvoje. Imala veliku privilegiju kada pevam ‘1200 milja’ da se nešto desi. Zato mislim da ljudi koji su toliko bili voljeni i talentovani, nikada ne umiru – zaključila je pevačica.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia