fbpx
Džet-set VIP

VERICA RAKOČEVIĆ otkrila: “ISTINA JE, IZDRŽAVAM VELJKA”

VERICA RAKOČEVIĆ otkrila: "ISTINA JE, IZDRŽAVAM VELJKA"

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević svoje poznanstvo su 2013. godine nakon samo sedam dana krunisali brakom


Verica po prvi put otvoreno govori o najdubljoj intimi, a šta je rekla o potomstvu sa Veljkom, kao i o žrtvi, novcu i blagoslovu koju njihov odnos nosi.

“Veljko me je promenio, a moja buntovna priroda se nekada i opire toj promeni. On me smiruje, dok ja imam otpor prema miru, što nas nekada dovodi u konfliktne situacije, ali on je neko ko uvek zna kako da me razveseli”, rekla je Verica za “Hello”.

“Razumem da je mnogim ljudima nejasna naša veza, međutim, po meni su mnogo nenormalniji brakovi supružnika koji su istih godina, ali muž vara ženu gde god stigne, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Jedina teška stvar koju naš odnos nosi jeste to što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla ni da je to njegova žrtva, već izbor koji je trenutni. Ali, koliko je otežavajuća okolnost, s druge strane, to je i prekriveni blagoslov jer smo lišeni svađa i koškanja koje bismo možda imali oko dece”.

O potpisanom predbračnom ugovoru, Verica kaže:

“Bila je to logična odluka, s obzirom na toliku razliku u godinama. Iza sebe imam tri i po decenije rada, te je ugovor bio civilizovan dogovor između dvoje ljudi. Sve što sam stekla pre braka pripada meni. Veljko takođe ima svoju imovinu koja nije zanemarljiva, dok je zajedničko ono što steknemo u braku”.

Budući da su se venčali sedam dana nakon što su usplovili u romansu, Verica na pitanje o tome da li ju je bio strah, kaže:

– Kada vratim film na pre pet godina, strah me je koliko me nije bilo strah. Ko zna, da se nismo odmah venčali, možda ne bismo opstali do danas.

Na insinuacije da ona izdržava Veljka, Verica kaže:

– Istina je, izdržavam ga! Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnosti da pokaže koliko zna i ume – kaže Verica Rakočević za “Hello”.

 

 

Izvor: blic

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

LaClasse Couture

Prijatelji sajta


BG online

Vesti Dana

reporter

class=
class=

Iskoristite stalne popuste-Ulepšajte se!
ageless

Close