Booking.com
Početna » VIP » TRUDNA ALEKS U RATU SA CAREVIM FANOVIMA! Isplivale skandalozne prepiske, Filip preko njih pokušao da uradi ovo!
Reality VIP

TRUDNA ALEKS U RATU SA CAREVIM FANOVIMA! Isplivale skandalozne prepiske, Filip preko njih pokušao da uradi ovo!

TRUDNA ALEKS
Foto: Printscreen/ Youtube Zadruga official

Pobednica “Zadruge 6” na svom Instagram profilu podelila je dopisivanje iz jedne grupe u kojoj se nalazi podrška njenog bivšeg verenika.


Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić juče je potvrdila informaciju da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da čeka ćerku Nakon što se saznalo da je Aleks trudna, na društvenim mrežama nastao je opšti haos, a prvo je Maja Marinković objavila privatne prepiske sa Carem, te otkrila da joj je on više puta pisao dok je bio sa Nikolićevom u vezi, kao i da je pobednicu “Zadruge 6” prevario. sa bivšim verenikom Filipom Carem.

Međutim, Maja nije jedini problem koji Aleks ima na drušvenoj mreži Instagram, već i žene koje su Filipova podrška. Nikolićeva se dokopala prepiski, u kojima je Carevi fanovi komentarišu, kao i sve što se izdešavalo u njihovom ondosu, pa je odlučila da sve obelodani i javno im odgovori.

– Čuvenova Filipova moderatorka sa TikToka koja ovako priča o meni i palje mi Filipove molebane da se ne palim na TikTok. Divne neke žene. Od sad sve ide javno – napisala je Aleks uz prepisku koju je podelila.

– Ljuta je kao ris – napisala je jedna od žena u grupi, dok je druga strahovala da gleda šta će Aleks reći tokom lajva na TikToku.

– Tijana, ako njega izgubi, veruj ti meni da je niko kući neće odvesti, živi bili pa videli – napisal je još neka žena iz Filipove podrške, a druga je spomenula čak i Aleksandrinu majku Slovenku i ironično rekla da je ispred njene zgrade dugačak red, od ministra iz Rusije, pa sve do poznatih pevača.

– Bolje neka im muževi provere u koga su im žene zaljubljene i kome šalju pare – poručila je Aleks.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

PRess Serbia