Početna » VIP » Džet-set » TARA SIMOV OPROSTILA BATINE ANĐELI VEŠTICI? Ovim potezom podgrejale sumnju da su se POMIRILE, svi ostali u ŠOKU!
Džet-set VIP

TARA SIMOV OPROSTILA BATINE ANĐELI VEŠTICI? Ovim potezom podgrejale sumnju da su se POMIRILE, svi ostali u ŠOKU!

"NAĆI ĆU TE, OSTAĆEŠ BEZ GLAVE"! Bivša drugarica TVRDI da joj je Tara Simov PRETILA SMRĆU!
Foto: Printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno je objavila fotografije na kojima je pokazala povrede koje joj je pre nekoliko godina navodno nanela starleta Anđela Veštica, a sada je podgrejala sumnju da se sa njom pomirila.


Nekada ljute rivalke Anđela Veštica i Tara Simov su izgleda, po svemu sudeći sklopile primirje, a isplivao je dokaz koji govori u prilog tome.

Printscreen

Naime, ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dve zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što dodatno intrigira njihove pratioce šta se zapravo dešava.

Podsetimo, Tara je pre mesec dana išla na suočavanje sa Anđelom, na kojem se starleta nije pojavila, a sada je navodno slučaj zastareo, zbog čega je rešila da opiše detalje incidenta koji se dogodio kada je imala 17 godina.

“Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5, 6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici”, napisala je ona nedavno.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia