Booking.com
Početna » Lepota i zdravlje » Cosmetics » PRVI VICHY IDEALIZATOR KOŽE KOJI JE U STANJU DA ODGOVORI NA VAŠE ŽIVOTNE IZAZOVE
Cosmetics Lepota i zdravlje News

PRVI VICHY IDEALIZATOR KOŽE KOJI JE U STANJU DA ODGOVORI NA VAŠE ŽIVOTNE IZAZOVE

IDEALIA LIFE SERUM

Слика

  Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum – prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.

 Vichy je oslušnuo žene i shvata da se njihova vizija starenja menja. Godine i godine istraživanja, u koja je bilo uključeno na hiljade žena, su za Vichy neprocenljive s obzirom da pružaju nov uvid i znanje o starenju kože. Vichy je razvio potpuno nov pogled na starenje kože, koji uključuje značajan faktor – život. Način života i negativni činioci kojima smo izloženi (nedostatak sna, zagađenost vazduha, stres, neuravnotežena ishrana, nedostatak telesne aktivnosti, hormonska neravnoteža, UV zraci, suvo vreme…), utiču na izgled kože i mogu da ubrzaju proces starenja. Dobar primer, koji dokazuje starenje pod uticajem života, odnosno „behavioural ageing“, su blizanci, koji uprkos istom genetskom kapitalu i starosti, pod različitim životnim uticajima nemaju isti kvalitet kože i očiglednu starost.

7/10 ŽENA PRIZNAJE DA DNEVNO RADI BAR JEDNU STVAR KOJA NEGATIVNO UTIČE NA KVALITET NJIHOVE KOŽE*. A STARENJE POD UTICAJEM NAČINA ŽIVOTA „BEHAVIOURAL AGEING“ JE DANAS REALNOST KOJU NE MOŽEMO IZBEĆI…

 U poređenju sa hronološkim i hormonskim starenjem, gde vreme neizbežno teče, starenje pod uticajem života odnosno „behavioural ageing“ ima tu prednost da nam daje mogućnost da se promenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja i promenimo kožu u svoju korist – idealno.

[LR2412+LHA]

Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože – kako na površini, tako i u dubinu.

POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.

Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:

-kože pod uticajem stresa

-kože koja je prekomerno izložena UV zracima

-kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima

– kože pod uticajem neuravnotežene ishrane

IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN SA IDEALIA NEGAMA ZA MENJANJE KVALITETA KOŽE. ZA IDEALNU RUTINU MOŽETE DA BIRATE MEĐU PROIZVODIMA: IDEALIA dnevna nega, IDEALIA PRO nega za korekciju fleka, IDEALIA BB i nova zvezda u liniji IDEALIA LIFE SERUM.

 

Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Oktobar 2023
P U S Č P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia