Booking.com
Estrada

Prvi put glumi sa sinom… Branka otkrila kako je Uliks reagovao kada je to saznao!

Branka Petric

I nju ćemo gledati u seriji “Poziv” koja se vikendom emituje na RTS-u.


Smrt legendarnog glumca pogodila je mnoge, a među njima je i koleginica Branka Petrić, koja je u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1 ispričala kakav je zapravo bio Žarko Laušević, osvrnula se na snagu njegove supruge Anite, ali i činjenici da prvi put deli kadar sa sinom Uliksom i snahom Snežanom u seriji “Poziv”.

– Žarko je bio veliki čovek i ostavio je traga u svim tim ljudima. Mi smo samo jednom sarađivali, to je bilo davnih osamdesetig godina. U pitanju je bila neka komedija o detetu koje maltretira svoje roditelje. Igrali su divni Josif Tatić i Đurđija Cvetić. Ja sam igrala koketu, a Žarko je tumačio lik mog pratioca koji je mnogo mlađi, što je tako i trebalo da bude. On je još uvek bio na Akademiji. Kako je on tada već bio fantastičan, smešan, ja sam tada razmišljala kako tako neko, ko tek počinje, ima tako fantastičan smisao za humor, ništa preterujući, a tako duhovit. To je nešto što mi ostaje u sećanju gde smo bili direktni partneri, a ostalo sve što sam gledala i kako je sve to bivalo, u svakoj ulozi je drugačiji. Posebno nakon svega što se dogodilo, igrao je ozbiljne, sjajne, slojevite uloge, obojene njegovim iskustvom – kaže Branka Petrić koja se osvrnula i na sjajnu suprugu legendarnog glumca.

– Njegova supruga Anita je davnbih dana došlai u naše pozorište da radi frizuru i šminku, svi smo je zavoleli, bila je prelepa devojka. Desilo se šta se desilo sa Žarkom. Ona odlazi u Ameriku i dešava se jedna fantastična karijera. Počinje da radi na Brodveju. Pošto je postala tražena, odlučuje da ode i u slobodne umetnike, jer je počela da radi serije i filmove.Koliko je priznata, govori i činjenica, da je pre jedno godinu dana, možda i više od svojih kolega dobila prestižnu nagradu, kao najbolja među njima. Za mene je to fantastično. Žarko i ona su prošli zajedno sve što se dešavala u njihovom zajedničkom životu, a onda je u čitavoj toj situaciji uspela i decu da izvede na pravi put. Ona je sidro njihove porodice. Za mene ona može da bude primer svim drugima, kako može da se preživi sve ono što život donese.. Trag Žarkov će držati Anita, kroz njegova dela, kasete, knjige – kaže Branka Petrić.

Naša slavna glumica pojaviće se i u seriji “Poziv”, gde tumači lik Mirjane Joković, koja se posle više od 20 godina vratila na domaću filmsku scenu.

– Mira Joković je bila jedna predivna mlada glumica, koja je u jeku svoje popularnosti otišla, otprilike kada su otišli moj Uliks i Sneža. Ona je tamo napravila jednu fantastičnu karijeru… Jednom kada smo se sreli, rekla mi je da je snimala film sa Danijel Luisom, ja sam bila potpuno oduševljena. Pre izvesnog vremena mi se javlja neko iz ekipe serije i pitaju me da li bi igrala mamu Mire Joković. Pristala sam odmah, objasnili su mi da je u pitanju jedan snimajući dan i ja sam u međuvremenu na to i zaboravila. Tokom razgovora sa Uliksom i Snežom, oni mi saopštavaju da će igrati bračni par u seriji “Poziv”. Počinjem da se smejem i kažem im da ću i ja biti deo projekta. Toliko smo se smejali, jer je ovo prvi put u mojoj karijeri da igram sa sinom Uliksom, snahom Snežom, čak nikada nisam igrala ni sa Bekimom. Ja ne znam u kojoj sam epizodi, u pitanju je bio samo jedan dan snimanja. Serija je fenomenalna, ostavlja neko uzbuđenje, svaki kadar diše. Mira je sa jednom pravom ličnom i glumačkom sredinom odigrala ovaj lik – zaključila je Branka Petrić u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

Izvor: PRessSerbia.com

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: TEYA DORA – RAMONDA

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

март 2024.
П У С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia