Booking.com
Početna » Entertainment » TV » Pogledajte kome su pripale nagrade emisije EkskluzivNo za 2017. godinu!
News TV

Pogledajte kome su pripale nagrade emisije EkskluzivNo za 2017. godinu!

Pogledajte kome su pripale nagrade emisije EkskluzivNo za 2017. godinu!

Emisija EkskluzivNo dodeljuje nagrade tzv. ExkluzivAwards i to u različitim kategorijama, pogledajte ko se sve našao na njihovoj listi


Nagrada za hit singl godine  pripala je Severini Kojić za pesmu “Otrove”. Ova nagrada je Severini zasluženo pripala s obzirom na to da  ta pesma iz 2017. ima preko 100 miliona pregleda. Osim ove, Severini je pripala još jedna nagrada. Ona je proglašena za najstilizovaniju muzičku zvezdu!

 

Naša najpoznatija folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila je čak dva priznanja u dve različite kategorije. Cecin spot za pesmu “Anđeo drugog reda” proflašen je spotom godine, dok je Ceca proglašena za najveću žensku folk zvezdu u 2017! Pobednik u muškoj kategoriji za najveću folk zvezdu je Aca Lukas!

 

Marini Visković pripala je nagrada za najtraženiju pop-folk pevačicu! Ona je u ovoj godini pravila fenomenalne žurke kako u Srbiji, tako i u regionu, pa nije ni čudo što je ova nagrada pripala baš njoj!

 

U kategoriji najbolji kantautor pobedu je odneo sjajni Željko Joksimović! Osim ove nagrade, Željko je dobio još jednu, i to za najbolji koncert godine. Željko je u decembru održao tri fenomenalna koncerta pod nazivom “Dva sveta”, a uskoro nas očekuje i četvrti, pa nije ni čudo što je ova nagrada pripala baš njemu.

 

Popularni pevač Saša Kovačević proglašen je za najveću mušku pop zvezdu, u ženskoj kategoriji za najveću pop zvezdu proglašena Nataša Bekvalac!

Glumac godine je Vuk Kostić, koji izmedju ostalog krasi naslovnu stranu januarskog “Esquiera”!

 

Mlada, ali sve popularnija pevačica, Aleksandra Prijović dobila je čak dve nagrade! Ona je najsjajnija mlada zvezda u 2017. godini, po mišljenju emisije EkskluzivNo! Njena veza sa Filipom Živojinovićem bila veoma propraćena u medijima u ovoj godini, pa je ovaj skladni par dobio nagradu za najatraktiviji medijski par godine!

 

Duet godine je definitivno pesma  “Limunada”, koju su otpevale Emina Jahović-Sandal i Milica Todorović, ovaj duet broji milionske preglede. U kategoriji za najbolji scenski nastup pobedila je Milica Pavlović koja veoma vodi računa da na svakom nastupu osim dobre pesme i scenski nastup bude na visokom novou.

Za pozerku godine proglašena je bivša teniserka Ana Ivanović, dok je najveća šoubiz zvezda za 2017Dara Bubamara! TV zvezda godine je Jovana Joksimović!

 

Najbolju promociju albuma imala je Seka Aleksić. ExkluzivAwards za hrabrost pripala je, takođe, folk divi Seki Aleksić jer je javno ispričala sve o suočavanju sa poteškoćama da dobije sina Jakova!

Najzgodnija pevačica je Katarina Grujić, dok je Rada Manojlović izabrana za najiskreniju javnu ličnost u javnosti: “Ljubim sve vaše gledaoce i pratioce”.

Maya Berović dobila je nagradu za najbolji album godine! Sigurni smo da će  “Viktorijina tajna” biti veoma slušana i u narednoj godini.

Nagrada za najskuplji spot godine  pripao je  DRAGANI MIRKOVIĆ za pesmu “Samo mi je dobro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim priznanja koje su dobili popularni pevači i glumci, novinari i urednici različitih portala takođe su nagradjeni.

 

 

Izvor: PRess Serbia

Aleksandra J.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia