Booking.com
VIP Estrada

Podlegla trendovima: Marija Šerifović očajna posle estetske korekcije, evo kako sada izgleda (FOTO)

Marija puca od EMOCIJA, pomenula i ŠERIFOVIĆA JUNIORA: "Moje bitke nisu bile lake, hvala vam"
Foto: ATA Images

Estetska korekcija Marije Šerifović krenula je po zlu


Marija Šerifović nikada nije podlegla pritisku da uradi bilo kakvu intervenciju na sebi. Ekstravagantnog izgleda je od kako je počela da se bavi pevanjem, a to je ono po čemu je i prepoznatljiva osim po vokalnim sposobnostima koje su vanserijske. Za vreme policijskog časa usled pandemije korona virusa, popularna pevačica počela je da snima vlogove koji su postali gledani podjednako kao i njeni spotovi.

U jednom od poslednjih videa ona se konsultovala sa fanovima da li da napravi presedan i uradi promenu na sebi? Naime, estetska korekcija Marije Šerifović je nešto što je uradila svaka druga osoba na svetu, u pitanju je stavljanje fiksne proteze kako bi joj se zubi lepo ispravili.

– Da li da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku, koju imam kao Hak i ovu gornju trojku? Pošto imam keca, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku? – upitala je ona svoje pratioce na Instagramu pre mesec dana pevačica.

Očigledno je dobila vetar u leđa od njenih obožavatelja pa je tako pre nekoliko dana javno progovorila o estetskoj intervenciji i pokazala rezultate kojima se čini, u prvi mah i nije zadovoljna:

– Od danas sam zvanično mutava. Rekla sam vam da dole imam fiksnu protezu. Gore sam imala ekspander. Sada je on skinut, zajedno sa folijama. Imam protezu i gore. Ne pitajte me ništa, na rubu sam nervnog sloma, ali ne dam se – istakla je Šerifovićeva na svom Jutjub kanalu prilikom boravka u Zagrebu.

Uskoro će Marija imati holivudski osmeh, a do tada verujemo da će se privići na protezu koja joj, morate priznati ne stoji loše.

Podlegla trendovima: Marija Šerifović očajna posle estetske korekcije, evo kako sada izgleda
Foto: Instagram

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia