Booking.com
Početna » Entertainment » O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora
Džet-set Entertainment Lifestyle New Look VIP Zanimljivosti

O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora

O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora
Foto: AP/ Richard Shotwell

Američka glumica Dru Barimor otvoreno je govorila o svom problematičnom ponašanju tokom tinejdžerskih dana, kada je napravila prve korake u filmskoj industriji.


Četrdesettrogodišnja glumica Dru Barimor gostovala je u Netfliksovoj emisiji “Norm Macdonald Has A Show”, a posebno se osvrnula na početak svoje karijere kada je postala mlada zvezda u Holivudu.

O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora
Foto: Guliver / Photo cover

I dok bi neki sanjali o njenoj slavi i uspehu poznato je da se Dru tada drogirala, zbog čega ju je voditelj Norm u emisiji pitao da li joj danas nedostaje korišćenje kokaina.

“O moj Bože. Ne. Prošlo je dosta vremena, ali ne”, odsečna je bila Barimor, koja je prethodno pričala o svojoj zavisnosti koju je razvila u 12. godini. “Ne postoji ništa što izaziva u meni izaziva veći napad panike od kokaina. To je moja noćna mora.”.

O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora
Foto: Guliver / Photo cover

Zvezda filma “I-Ti vanzemaljac” rekla je da nikada nije koristila halucinogene droge, a danse se trudi da eliminiše sve loše iz svog okruženja.

“Pijem, uživam u životu i ne brinem se previše… Nisam postala borbeni aktivista sa jasnom porukom, ali mogu da kažem da je kokain bukvalno najgora noćna mora iz mog života”.

Dru Barimor je sa samo sedam godina stekla ogromnu slavu ulogom u filmu Stivena Spilberga “I-Ti vanzemaljac”, 1982. godine.

O drogama govori poznata glumica-Kokain je noćna mora
Foto: Guliver Photo Cover

Sećajući se vremena kada je postala dečja zvezda, Dru je rekla da je to “recept za katastrofu”.

“Znaš šta je uzbudljivo? Imala sam svoj posao sa 14 godina, “priznala je Dru. “Kao kriza srednjih godina, institucionalizovana, na crnoj listi, bez porodice. A onda sam morala da budem samoj sebi roditelj.” 

Uprkos svojoj problematičnoj prošlosti, američka zvezda je igrala u nekoliko filmova uključujući  “Pedeset prvih sastanaka” i “Čarlijevi anđeli”.

Pored njene glumačke karijere, Dru se ostvarila i u ulozi majke. Ima dve ćerke – Oliv, 5 i Frenki, 4 – sa bivšim mužem Vilom Kopelmanom.

 

 

(B92)

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia