Booking.com
Estrada VIP

Nadi Topčagić hteli da ruše kuću u Crnoj Gori, a onda je došlo do preokreta: Ništa od miliona…

Nada Topčagić progovorila o mlađim pevačicama, pa otkrila šta sve rade zarad karijere
Foto: Printscreen/ Instagram

Nada Topčagić već nekoliko godina ima velikih problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta.


Naime, pevačica Nada Topčagić je pre nekoliko godina bila u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona je tada za domaće medije rekla da je to ne brine jer je u Crnoj Gori većina kuća na takav način podignuta te da je pokrenula proces legalizacije. Folk pevačica već godinama letuje u svojoj kući na moru, a nadležni su planirali da je ruše, jer nije imala sve dozvole međutim, do toga ipak nije došlo.

– Ma nema ni reči o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnela zahtev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome – rekla je tada Nada.

Osim toga, Nada je svojevremeno priznala da je nakon dugog razmišljanja odlučila da je proda, međutim od kupaca nema ni traga ni glasa, iako su joj ranije nudili milione za tu nekretninu.

Nada: “Ništa od miliona koje sam mogla da dobijem”

– Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi došli do samih ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena. I taman kad sam odlučila da je prodam, oni su pobegli. Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine koje bih izdavala i od čijeg novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim sve je propalo – rekla je Nada.

– Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gde kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi verujete, više ni moja planina Tara nije kao pre, ovde svi beže od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vreme – rekla je pevačica tada za “Star”.

PRess Serbia