Booking.com
VIP Džet-set

Muvao je moćnik: Nudio joj poziciju, predložio sastanak, a evo šta je voditeljka poručila

CITAT JOVANE JEREMIĆ ZAVRŠIO NA PISMENOM IZ SRPSKOG JEZIKA: Mladić njene reči napisao u sastavu, cela Srbija BRUJI!
Foto: ATA Images

Jovana Jeremić, voditeljka, trenutno vreme provodi u Budvi sa ćerkicom Leom kako bi napunila baterije pred novu televizijsku sezonu od septembra.


Međutim, njoj je odmor prekinuo moćni crnogorski političar. Naime, ona je primila poziv jednog od najuticajnijeg moćnika iz zemlje stenja i kamenja.

– Moćni političar je pomrsio sve planove Jovani. Kada je otišla na odmor, nije mogla ni da očekuje njegov poziv. On joj je predložio da se sastanu u jednom poznatom restoranu i izgleda svoje odnose, jer su pre toga imali svađu. Međutim, Jovana još uvek nije sigurna da li da prihvati poziv – zaključio je izvor blizak Jovani.

– Ne znam kako ste došli do te informacije, ali čitava priča je opasna i iz tog razloga nadam se da ćete razumeti, ne mogu da komentarišem. Bezbednost mi je na prvom mestu i ovog puta ću ostati bez komentara – ističe Jovana Jeremić.

Podsetimo, Jovana je u više navrata pričala kako su je dosta puta startovali politički moćnici, ali nikada zbog svoje bezbednosti nije otkrivala imena dotičnih političara koji su joj nudili pozicije u zamenu za razne usluge.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia