Booking.com
Početna » Entertainment » Mirko Šijan se potukao na žurki!? Njega udarali, a Bojana vrištala!
Džet-set Entertainment VIP

Mirko Šijan se potukao na žurki!? Njega udarali, a Bojana vrištala!

BAHATI ŠIJAN KROZ CRVENO! Mirko posle slavlja kod Ražnatovićevih ludovao autom kroz GRAD!
Foto: Printscreen/Instagram

Povod za tuču bila je Nataša, treća sestra Rodić!


Mirko Šijan navodno se potukao u sredu na jednoj žurki u Novom Sadu, i to zbog Nataše Rodić, sestre njegove devojke Bojane.

On se, prema pisanju medija, sukobio sa poznanikom i na kraju izvukao deblji kraj.

Rođendanska zabava bila je vesela, sve je bilo u redu, dok Nataša nije počela da provocira jednog dečka, koji je došao sa devojkom. On ju je u jednom momentu opomenuo da to ne čini, kad je Mirko, koji je bio pod uticajem alkohola, skočio da je brani. Tu je bio još jedan dečko, Šijanov poznanik, kome se unosio u lice, vređao ga i govorio mu ružne reči. To je njega iziritiralo pa je Mirka, kako tvrdi osoba koja je bila na žurki, udario u glavu. Nastao je haos, a Mirko je dobio desetak udaraca. Bojana se uplašila, plakala je i vrštala, u jednom momentu se i umešala pokušavajući da prekine tuču, ali bezuspešno. Preklinala je tog dečka da prestane da udara njenog momka. Niko drugi nije se umešao, a haos je prestao tek kad se taj dečko odvojio od Gocinog sina.

Mirko je bio iznenađen kada su ga novinari pozvali da bi čuli njegovu stranu priče, te nije želeo da daje nikakve komentare.

Izvor: PressSerbia/Alo.rs

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia