Booking.com
Džet-set Parovi Reality

Mimi Oro poprskala grudi i guzu! (FOTO)

Mimi Oro poprskala grudi i guzu! (FOTO)

Mimi Oro poprskala grudi i guzu na Adi Ciganliji


Stiglo je leto na gradska kupališta, a sa njim i starlete! Jedna od najpoznatijih, Milica Živanović alijas Mimi Oro, skoro svakog dana na Adi Ciganliji jedva obučena mami muške poglede i budi im nevaljale misli.

Mnoge je šokiralo to što se Mimi kupala potpuno našminkana

Naš paparaco ju je nedavno uslikao kako u minijaturnom bikiniju sunča golišavo telo na obali, dok kupači u njenoj blizini mobilnim telefonima slikaju i snimaju seksi cicu i naglas komentarišu njene obline.

Kako je vreme odmicalo, temperatura je rasla, pa je starleta iz Jagodine rešila da spas od vrućine potraži u vodi. Ona je pažljivo, korak po korak, gazila kroz vodu, dok nije pronašla mesto ne kojem će muškarci najbolje da osmotre njene atribute. Mimi se najpre poprskala po svakom delu tela, a onda se najviše dodirivala po grudima i guzi, što je momcima koji su našli na nekoliko metara od nje bio prizor iz snova.

Starleta napravila pometnju na beogradskom kupalištu
Pojedini pripadnici jačeg pola su joj dobacivali komentare sa seksualnim konotacijama, a Oro se samo smešila i ignorisala raspomamljene kupače.
Nije uspela  da sakrije bradavice

Kada je završila sa sunčanjem i ispijanjem pića sa društvom, starleta se uputila pod tuš. Tada je nastao pravi šou, koji su okupljeni mlađi i stariji muškarci gledali netremice. Starleta se oslobodila gornjeg dela kupaćeg kostima kako bi lepo istrljala grudi pod tušem, u nekim trenucima su izvirivale i bradavice, ali se bivša učesnica rijalitija „Parovi“ nije uzbuđivala.

Muškarci nisu skidali pogled sa Mimi

Štaviše, ona se nije ni trudila da ih sakrije, jer obožava da muškarci posmatraju njeno golo telo. Kao da to nije bilo dovoljno, isturila je guzu, na koju su padale kapljice vode kako bi momcima dodatno raspalila maštu. Ono što je mnoge šokiralo jeste to da se Mimi kupala potpuno našminkana.

Kada se fino oprala i rashladila, starleta je malo popričala sa prolaznicima koji su je prepoznali. Još neko vreme provela je u obližnjem kafiću ćaskajući sa svojim drugovima i drugaricama, a potom je platila ceh za celo društvo i otišla svojim putem.

„Grudi uvis,  kupaći na pod...“

About the author

M M

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia