Booking.com
Početna » Entertainment » Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je “oplela” po njima
Džet-set Entertainment Pop Kultura VIP Zanimljivosti

Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je “oplela” po njima

Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima
Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Marija Šerifović je ozbiljno shvatila svoje učešće u “Zvezdama Granda”, te tako, i kada nije u stolici člana žirija, ona bodri učesnike ovog muzičkog talent šou-programa, pruža im priliku da zapevaju na nekom od njenih koncerata ili nastupa, a pojedinima je čak pomogla i oko snimanja pesama po okončanju takmičenja.


Međutim, Marija je u toku današnjeg dana otkrila šta se krije iza toga što neki od njenih favorita, koji su dospeli do finala u nekoj od prethodnih sezona, nisu napravili karijere i pored neospornog talenta.

Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima
Foto: RAS SRBIJA

– U takmičenju pevate: (prim.aut. Aleksandra) Radović, (Jelena) Tomašević, (Marija) Šerifović, (Ivana Peters) Negativ, (Željko) Joksimović, (Saša) Kovačević, (Toni) Cetinski, (Oliver) Dragojević, (Josipa) Lisac, (Parni) Valjak, (Sergej) Ćetković, (Petar) Grašo) i tako dalje… Dođete do polufinala – finala… I onda snimate jeftine rumbe misleći da je to najbrži put – poručila je Šerifovićeva putem društvenih mreža, ističući da je osnovni problem mladih pevača na početku karijera to što se u okviru takmičenja predstavljaju vrhunskim pesmama, a potom snimaju ono što ona sama ne smatra kvalitetnim.

Marija Šerifović je nekada podržavala neke koje su postali Zvezde Granda, a sada je "oplela" po njima
Foto: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

– Trajete kao jogurt. E, pa zato nikada niko ništa veliko napraviti neće! – obrazložila je pevačica, dodajući da ju je “uhvatio živac”, te da je morala da kaže ono što misli.

- Trajete kao jogurt. E, pa zato nikada niko ništa veliko napraviti neće! - obrazložila je pevačica, dodajući da ju je "uhvatio živac", te da je morala da kaže ono što misli.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia